Új hozzászólás Aktív témák

  • nagy.matyika

    aktív tag

    válasz bugylee #19690 üzenetére

    THERMALTAKE VM600M1W2Z Dokker BlacX, speciel ilyen házam van, de nem is értem, hogy kapcsolódik a 970-hez :(

    Van egy 40 colos BRAVIA LED TV-m többnyire ezen szoktam játszani. Tudom, 60 Hz meg FHD dobjam is rá a szemétdombra, de tudod én nem ez a fajta ember vagyok :U (Mielőtt megszóltok, régebben említettem egy 50 colos 120 Hz-est is, az is köszöni jól van, csak azon nem játszani szoktam.) Monitornak meg egy 27 colos atyaúristen de szar, mert TN paneles FHD-t használok. :U Volt szerencsém kipróbálni jó pár monitort, U szériás DELL-eket stb. Elismerem a zsenialitásukat, de van valahol egy határ a számomra. Egyenlőre még nem fogok 1440/1600p-re vagy 4K-ra váltani, mert számomra még nem vonzó. (Meg lenne rá a lehetőség, de egyenlőre ez a véleményem).

    "Jól becsüld meg, a 970-eddel 1080 fölé nagyon úgysem kell merészkedned, max passziánszban, szal még egy darabig azt fogod nézegetni. "

    Ezen meg aztán folyik a könnyem. Ne haragudj, de ha nincsen mindjárt 2db 980-am van Titan X-em, akkor inkább csak passziánszozzak? Nagyon is jó kártya a 970 és 1440p-n is bőven játszható, na persze nem 144 FPS-el és társaival, de nálam nem is ez az elsődleges cél. Nem szeretném firtatni a lelki világodat, de picit úgy tűnik nekem, hogy inkább a pixelszámra és az FPS-re izgulsz, meg arra, hogy minden ULTRA beállításokon legyen, nem pedig a tényleges játékélményre. Nekem elég a fix 60 FPS, valamint 2 méterről a FHD felbontás, mert nem hiszem, hogy amennyiben 4K-t tudna a TV-m jobban szórakoznék.

    Nem baj én tiszteletben tartom, de ne nagyon legyél büszke erre a mentalitásra, mert ha a nagy átlagot nézzük, akkor bizony deviánsnak tűnhetsz :DD :C

    [ Szerkesztve ]

    Intel I7 4770K, Gigabyte Z87-HD3, KLEVV Urbane 2400 MHz 2*8 GB, Gigabyte GTX 970 g1 Gaming, OCZ Agility 3, WD Green 1 TB, Scythe Grand Kama Cross 2, Noiseblocker Eloop stb.

Új hozzászólás Aktív témák