Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Házcserével sem árt számolni, mert nagyon szellős ház kell két "bentkerintgetős" kártyának.
Nálam a 800D-ben két referencia is k*rvára be tudott főni, pedig azok kitolták a levegőt, de a felsőnek úgyis sok volt. és elég volt ilyen 30 perc neki, még csak nem is 2-3 óra folyamatos számolás.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
westlake
félisten
Ezzel most mit akarsz mondani? Tudsz olyan 780 Ti-ről, ami nem SK Hynix modulokkal van szerelve (a Kingpint és az MSI Lightning-ot leszámítva)?
#9177: Miért ragaszkodsz hozzá ennyire? Ez mért nem jó?
#9175: Valami oka biztos van, hogy a legritkább esetekben lehet találkozni a Passmark PT-vel a review-k olvasásakor.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Tűzkígyó
tag
Én az EVGA honlapjáról rendeltem, ma fogom megkapni, UPS-szel dolgoznak, ami szerintem gyors és megbízható. 29-én rendeltem és ma már itt is lesz.
Garis problémánál RMA-ztatni tudod, ami korrekten működik, csak igen, a postaköltséget bukod.
Minél bölcsebb az ember, annál egyszerűbb dolgokra vágyik.
-
norb55
őstag
A GTX 780 bőven elég a 2560-ra. a 780Ti nem ad annyi pluszt, hogy megérje az a +60K átlagba .
Mind a kettő kártyán bőven játszható a Full HD.
Én nem azt mondom a 780TI nem éri meg az árát, de a 780 a legjobb ár/teljesítmény vétel.SzlobiG 2db GTX 780 classified eladó Eladás oka Mantle
De a kutyának se kell Nvidia kártya, hisz mindenki a Mantlet akarja[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Gianni 10+ éve nyomja, nem fog eltűnni... rendszeresen vásárolok tőle, a szokásos 10-20 perc késésen kívül nincs vele semmi gond.
Mondjuk csak akkor vásárolok tőle ha nagyon durván akciós az ár. Ti-t is tőle vettem
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
trufa12
addikt
én vga terén 0 ról indultam szóval nekem elég lesz ez
760-nál erősebb . 7970 nél is szerintem . szóval el leszek vele, persze bántja a csőröm hogy elég jó a gép .D és nincs mellé egy 780 v 780 ti de ez van most
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
ÁdiBá
veterán
Előfordul, igen.
Biztos van olyan játék ahol a két GPU picivel gyorsabb lehet.
Ehhez sok tényezőnek kell megfelelnie.
1. Memória igény ne legyen 2 GB nagyobb
2. Az SLi skálázódásnak megfelelőnek kell lennieA GTX780(Ti) kicsit meghúzva könnyedén hozza játékokban a GTX690 teljesítményét, és még aggódnod sem kell, hogy elfogy a VRAm, illetve hogy valamelyik játékban nem teljesít jól a kártya hiszen nincs SLi.
+1 szavazat GTX780Ti-reÁdiBá
-
Tűzkígyó
tag
Nekem a hét elején jött a két KPE. Nagyon egyben van a kártya, iszonyat masszív. Féltem, hogy nem fog tetszeni az áttetsző burkolat, de nekem nagyon bejön. Egyelőre én is majd levegőn tartom őket (de még kell egy új ház nekik), tavasz végén kapnak vizet. Neked mikor jön?
(#9946) h1mpi + (#9903) players111
Volt mindkettő dobozában egy sárga nyomtatott cetli, miszerint:
"Thank you for your purchase of the EVGA GeForce GTX 780 Ti Classified K|NGP|N Edition. For those planning to use aftermarket cooling, we have included a non-conductive film for you to apply on your heatsink. This will help to prevent any possible shorting.
If you are not planning on using aftermarket cooling, you do not need to use this film."Én ilyen filmet egyik dobozában sem találtam. Megnéznétek majd, hogy nektek lesz-e benne?
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Minél bölcsebb az ember, annál egyszerűbb dolgokra vágyik.
-
Tirexi
addikt
Egy baj van a Kingpin kártyával.
Hogy az árából már 2db használt 780 Ti-t lehet venni.Én soha nem voltam híve ennek a túl fizetésnek. Miért vegyek valamit meg 280k-ért ha ugyan azt a teljesítményt megkapom 180k-ért vagy olcsóbban?
Jobb tuningban persze, hogy jobb a King, de az a +50 vagy 80Mhz nekem nem ér +100k-t nem tudom ti, hogy vagytok ezzel.
Ráadásul ha kifogsz egy gyengébbet még az sem biztos, hogy többet megy mint egy Giga ref.Ezek a VGA-k tényleg csak annak jók akik fogják és ráteszik a nitrót.
Mondjuk ez értékrend kérdése. Valakinek megért annó a Titan 350k-t nekem még 150-et sem miután megjelent a sima 780.
Ugyan ez a Ti-nél. 160-ért nekem megérte ez de 200k-ért már nem kellett volna.[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
"az itt fórumozók 90%-a"
Másik topicokban meg akarnak kövezni egy-egy kommentért, mert drágább a vga-m, mint az ő autójuk Szóval az a 90% csak ilyen topicokra vonatkozik, mint ez, nem a fórumra
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
-
norb55
őstag
De jó megoldás, a meleg úgyis felfele fog szállni, olyan ventilátort meg úgyse fogsz beépíteni ami annyi meleget kitud szívni. Én azt mondom neked inkább frisslevegőt juttass be a kártyákhoz, minthogy kifele próbálod meg szívatni. De mindenképpen hadjál ki egy slot helyet a két kártya között.
De próbáld meg mind a két megoldást, megfordítod a ventilátorokat, és amelyik a jobb, azt a megoldást használod.
A hátsó ventilátor mindig kifele szívjon, mert a ház mögötti meleglevegőt, nemjó befele fújatni a procira.
hpeter10 Nekem van oldalt 4 ×12-es venti, kettő kifele fúj, kettő befele, alul kettő ami befeleszív,
Elől egy ami befele szív, hátul egy ami feifele szív, 80-84fokossak a kártyáim.[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
Nem pécéztelek ki, ne aggódj, azért, mert egyszer szóltam neked, hogy szakmai topikba ne nevetgélni járj, nem kell paranoiásnak lenned.
Ez a kommented, meg azért nem járja, mert hamar vonsz le következtetéseket, kövess legalább 3-4 nagy külföldi fórumot, ha ott is egymás után írogatják, hogy nem jó a cucc, akkor beszélhetünk arról, hogy nem oké a buli, de egy kis magyar fórum alapján, ahova talán a magyar 290 tulajok 5%-a ír aktívan, találsz 5 hibás kártyát, hát...érted.[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
- Sapphire rx470 4gb GDDR5 256 bit 1x DVI
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 FTW3 ULTRA GAMING Eladó! 92.000.-
- BESZÁMÍTÁS! EVGA RTX 3080Ti XC3 ULTRA HYBRID 12GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest