Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Zorel #16021 üzenetére

    Aha, persze. Az aztán támogatás, hogy venned kell egy 270USD-s fos TN paneles monitort [link], amibe még venned kell újabb 210 dollárért egy G-sync modul DIY kitet [link], amit neked kell belevarázsolni a monitorba, garivesztés terhe mellet. Szóval ez egy nesze-semmi fogd meg jól elérhetőségű cucc.
    A jelenlegi, minőségi, félprofi IPS monitorom kerül 210 USD-be kompletten, tehát annyiba, mint csak ez a szerencsétlen G-sync modul.... [link]
    Szval egy vicc az egész.

    Ami meg a shadowplay-t illeti, a tudás évek óta ott van az AMD GPU-iban is, csak a programok nem használták. A 3.0.1-es MSI Afterburnerben ugyanúgy tudok a GPU-val felvenni, mint ahogy Nv-vel lehet. De a 7970-em is ugyanúgy tud, pedig az már 2,5 éves konstrukció.
    Ami meg a "jobb céget" illeti, erről hosszan lehetne értekezni, de ez nem ez a topik. Mindenesetre, nekem 1000X szimpatikusabb az AMD minden gyártó számára elérhető, könnyen, olcsón megvalósítható, szabványos megoldása, ami ráadásul a +1 képkockányi extra késleltetésről is mentes. A GPU-kban meg már ma benne van a támogatás.

    (#16022) Keldor papa: Szépen illik a masinába. :D Szép gép, főleg a vízhűtő nagyon mutatós.

    (#16024) gbors: Ennyi. :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák