Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz Abu85 #84642 üzenetére

    Szerinted a tesztkornyezeted csak a Windows-bol all? Mert szerintem van meg ott par valtozo aminek utannanezhettek. Kezd az alapoknal (har har). Ez van a tesztben amit linkeltel:

    ASUS ROG Maximus XI Formula (BIOS 0224)
    ASUS ROG Crosshair VII Hero (BIOS 8505)

    Se az egyiknel se a masiknal nincsenek olyan BIOS verziok, akkor most mi is van rajtuk? A BIOS/UEFI beallitasokat is erdemes lenne megnezni. Aztan ott van hogy a linkelt CPU tesztben 1366x768-ban mertetek helyenkent Medium beallitasokkal, itt meg 1920x1080 a legkisebb felbontas max beallitasokkal. A Windows telepitese upgrade volt vagy eleve a 1809 ISO-t hasznaltad? Ez elmeletileg mindegy, de ha mar van eleve 1809-es akkor miert ne hasznalnad?

    Tehat van par dolog az itt allandoan felhozott Windows telepitesen kivul es oszinten szolva erdekes az a "next-nek melyik sarkara kene kattintani" hozzaallas es valaszok, figyelembe veve hogy egyrtelmuen valami nincs rendben nalatok es ezt sokan fel is hoztak itt is es az uj cikk alatt is. Ahogy anno a CPU-s cikk alatt is. Lett volna ido utanna nezni. Ha meg annyibol allt hogy ugyanazt csinaltatok ismet es ismet akkor esetleg a Far Cry 3-bol Vaas-al kene elbeszelgetni...

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák