Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Habugi #84125 üzenetére

    (lehetseges magyarazat / agymenes, resource allokacioval valamennyire tisztaban vagyok)

    elvileg lehet egy olyan specialis scenario, hogy mondjuk kell x szal es azokat egyszerubb eldobalni 16 feldolgozora mint 12re, mert 12nel mar a taskok/interruptok idobeli elhelyezkedese miatt bizonyos folyamatok csusznak, amik a frametimere negativ hatassal vannak. (mikozben latszolag meg van cpu ido)

    ilyen volt talan 4-8 feldolgozo eseten. illetve akkor lehetseges elmeletileg hasonlo 8700k/9900k kulonbseg, ha a HT tenyleg agyon lett vagva es ugy az eredetileg 8 feldolgozora irt engine a kritikus szakaszok atlapolasa miatt doglodik hat feldolgozoval, ami ritkan de lathatoan tuskeket szur a frametimeba. viszont en nem vagyok erintett mar a problemakorben, szoval nincs konkret tapasztalatom, hogy mennyit romlott a teljesitmeny legalabb 4/8as procikra irt engineknel.

    (#84030) stratova: jolvan, akkor valakinek atment :DDD

    egyebkent megint van energiam picit hobbifejleszteni, gyakorlatilag egy teljes react/nodejs projekt (gyakorlatilag a frontend) egy komplett android studioval (gyakorlatilag egy wrapper a frontend korul) meg a szokasos kornyezet mellejuk max 70% korul ettek a procit es kb 14-15GBig a memoriat (backendet kiszerveztunk Azureba, szoval azert nem a teljes full stack futott az asztalimon). kb ezen a ponton egyebkent mar elfogyott volna a 3820 es nem is kicsit.

    ja es nyartol vegre nem csak Inteles HAXM emulacio van androidra (van nativ AMD is), szoval kb villamgyors az emulacio, nem ugy mint android7.0ig a tetulassu ARM alapu amit mondjuk 2-3 eve hasznaltam.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák