Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz TTomax #72531 üzenetére

    raktarsopros akciok most vannak. :B

    en azt merlegeltem, hogy ha a regi 1800X kb az uj 2700-2700X kornyeken lesz a 2700 aran varhatoan (hacsak nem dobbantanak valami nagyot), x470bol meg indulaskor kozepkategorias lapot kaptam volna a mostani csucs x370bol, namost nekem kellett az extra usb3 chip meg hosszu tavon a ket m2 ssd (fun fact: egy-ket szabad USB slotom van epp, de ebbol az egyik ).

    jobbnak jobb lett volna, de hasonlo koritessel a 2800X kb 800 euro lenne (marmint cpu + hasonloan felszerelt lap), szoval kerdes, hogy megeri e. nekem mindenestul ilyen 460 eurbol jott ki a cucc. erre mondtam azt, hogy nem feltetlenul.

    ami nekem fontos volt, hogy pl project cars 2nel neha beszaggatott indulaskor a jatek sok AIval, jelenleg ez eltunt, pedig papiron egy szalon alig van kulonbseg. 3dmark physics simulation szinten eleg beszedes volt.

    meg igy par nap hasznalat utan kb arra jutottam, hogy a kulonbseget par helyen erzem (project cars 2), de egyebkent igy annyira eros, hogy tegnap beragadt a sairentoVR process treeje amit nem vettem eszre mert csak ilyen 8-9%ot terhelt (e.g. masfel egyseg ezen dolgozott). meg a masik, hogy igazabol otletem sincs, hogy muterhelesen kivul mivel tudnam megdolgoztatni amig megint be nem lovom a compute task a virtualis gepen munkafolyamatokat, de addig ha ugyes vagyok majusban jutunk el a projekttel. viszont azt nezem, hogy ugy majd kaphat az ubuntu 12-14 szalat mondjuk meg 24GB memoriat, aztan repkedhetnek az egerek.

    & (#72534) Devid_81: ez ket dolog miatt lehet erdekes. egyik, hogy 8700 teljesitmeny adott esetben 200 euroert, masik, hogy itt a topikban van par ember akinek az egyszalas teljesitmeny kritikus, nekik is erdekes lehet a ryzen.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák