Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #73301 üzenetére
Nemaa, tegnap fejhallgatora sajnaltam kiadni penzt, most meg mar hazat is?
Amugy nezegetem a teszteket, es kb vmi ilyesmi a sorrend:
EVGA CLC 280...de ez olyan csunya mint a dog
Corsair H100i v.2 ez megint csak 240mm ha jol tudom.
Corsair Hydro Series H115i Extreme ez 280mm legalabb.
NZXT Kraken X61 280mm RL-KRX61-01 ebbol meg talaltam parat ami szinten X61, majd jobban utana nezek.
Cooler Master Master Liquid ML240L...ez meg szinte "tul olcso" a tobbihez kepest, bar ez csak 240mmDe ezekkel mind megvarom a kozeljovot, megnezem milyen CPU-k jonnek iden, aztan lehet marad minden jovo evig a 7/10nm-ig.
[ Szerkesztve ]
...
-
Puma K
nagyúr
Vega kártyáról hír: Olcsóbb(?) RX Vega 56 a PowerColortól
Erre a hozzászólásoknál előkerül a "fölösleges VGA-t tuningolni gyártói, és felhasználói oldalon is."
Ja és srácok ne akarjatok 60Hz-ces monitornál gyorsabb frissítésűt használni és tuningolni, mert az már vad dolognak számít
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Devid_81
félisten
CanardPC-eknek allitolag mar ott van az uj Ryzen tesztre, es hetfore meglesz az elso teszt toluk.
Remelem Intelekre nem kell sokat varni azzal az uj 8 magossal, bar a 7820x mar "csak" £414 meg az is jo alternativa lehetne tovabblepesre 4 magrol....
-
TTomax
félisten
Sajnos ezt nem először csinálja,nem értem mire jó ez neki,lehet így érzi jó magát ha belerúghat valakibe.Lehet gyermekkori frusztáció,vagy nem tudom mi ez.Nem veszi észre,hogy magáról állít ki bizonyítványt.Szerencsére nem szeretne "hozzánk" tartozni hiszen mi csak "marjuk egymást".Ez tisztán látszik a topicból is.
Na mindegy,az biztos hogy nem erőssége segíteni bárkinek is,holott pár éve még ö is segítségre szorult.Velem is eljátszotta ezt éppen az elmúlt pár hétben amikor meg mertem kérdezni hogy a VRM melyik komponenseire kellene raknom gap padot,mert a komponensek száma és a gyári leírás nem volt egyértelmű,és a youtubeon is marhaságok vannak ilyen téren.Kérdeztem ezt egyébként egy szétszedett gép előtt telefonról amikor alig tudtam elérni normális információt.Utólag kiderült azért volt megtévesztő a dolog a mert Phanteks blokk minden Asus vgahoz jó sőt még a refhez is,csak a leírást cserélgetik benne.Erre ö nagy mellényel mutogatta az EK blokkot,meg hogy mi olyan nehéz ebben,csakhogy nem ez volt a kérdés.Gyakorlatilag lehülyézett.Az ilyen magatartás csak oda vezet,hogy az ember már inkább nem is kérdez meg semmit,pont azt nem használja a forumon amire való.Ezen illene elgondolkodnia,de ha nem teszi nekem jó igy is.Én nyugodtam alszom így is úgy is.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz Devid_81 #73302 üzenetére
Szerintem meg csinálj egy kis vizkört csak a cpura,én is igy kezdtem.Igaz többe is kerülhet.de ha cput cserélsz akkor vagy mokolsz hozzá lefogatot ha annyira uj vagy csak egy blokkot kell venned.Tudom mindenki ódzkodik tőle,de tapasztalatból írom nem nagyon van nagy difi az 240es AIOk között.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Azért mire nem elég még egy 2600K még mindig. [link]
-
Devid_81
félisten
£105 amazonon az 500GB 850 Evo
Pont ket hete vettem egyet £124-ert, szoval ez most eleg gonosz volt az amazontol...
-
TTomax
félisten
válasz Devid_81 #73310 üzenetére
Az igen jó ár.most éppen nem akarok venni de csábító az biztos.Este jössz játszani?
-
TTomax
félisten
Corsair Carbide Series Air240 az milyen ház?Elmegy?
-
Devid_81
félisten
válasz TTomax #73311 üzenetére
Jovok este szerintem, nalunk is asszonnyal-foglalkozas van betervezve, max csak ez szolhat bele a dologba.
De mindenkeppen jo lenne egy kicsit zuzni a patkanyfeju valamiket, eddig osszesen 2 palyat sikerult megcsinaljak random emberekkel, szoval remelehetoleg, meg nincs vege a jateknak itt[ Szerkesztve ]
...
-
TTomax
félisten
válasz Devid_81 #73313 üzenetére
Én se vagyok sokkal magasabb szinten,és néha nem is tudom hol kell keresni a dolgokat. Eddig szerencsére mindig jó csapatban voltam,egy defeat volt eddig.
-
Devid_81
félisten
Ez eleg durvan nez ki
METRO EXODUS - NVIDIA RTX Cinematic Real-Time Ray Tracing Tech Demo (GDC 2018)...
-
Puma K
nagyúr
válasz TTomax #73309 üzenetére
Hát... minimum FPS méréseket nem látok... de az átlagai valóban jók még manapság is, főleg ha azt veszem figyelembe, hogy hány éves CPU-ról beszélünk.
A korábbi kis Corsair R200-ból (a duplra ventilátoros oldalappal rendelkező verzió van nekem) kiindulva jónak kell lennie a minősége az általad említett Air240-nek is.
A jelenlegi Thermaltake V71-gyel nem vagyok annyira megelégedve ennyi pénzért mint amennyibe ez került. A Corsair nekem minőségibb hatást keltett összességében mint a mostani TT úgy hogy az R200 alacsonyabb kategóriás és olcsóbb is.
A kicsi még mindig megvan... durván pici a TT-hez képest
Múltkor már azzal a gondolattal is eljátszottam, hogy a TT-t eladom.................. és megy vissza a gép a Corsair-be aztán mégis egy 750D Airflow lesz ebből végül mint amit nézegettem is, de annak a belső elrendezése-kialakítása nem igazán tetszik csak a külseje.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
TTomax
félisten
-
nagyúr
A mai este röviden leírva...
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
keIdor
titán
Jó lesz ez.[link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
-
keIdor
titán
Ez a nem gyenge...[link]
Szerk: már nem is él, -52% volt Xbox One X-re, 80.000ft... de szerintem elrontottak valamit.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
Puma K
nagyúr
-
RazoR
veterán
Van valaki aki 3 monitorozik? Ha különböző a felbontás attól még be lehet állítani a surroundot? Középső 1440p, két szélső 1080p.
-
proci985
MODERÁTOR
elvileg igen, eyefinitynel emlekszem, hogy valamit mondtak hogy anno megoldottak bar az jellemzoen jobban konfiguralhato, mint a surround.
esetleg 1080p a kozepso monitoron is (es ratolsz SSAAt bar az harom kijelzon hardvergyilkos), vagy a ket szelsot skalazod fel de az is HWgyilkos lesz.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
RazoR
veterán
Hát nem az igazi így, 7680x1440-re be tudom lőni, de akkor a középső 1440p-s monitor homályos. Ha 5760x1080-ra állítom akkor ugye nem a natívon megy az 1440p-s és hát úgy nem az igazi. Viszont ha 5760x1080-on van akkor játékban engedi a 7680x1440-et és van billentyűkombináció ki/bekapcsolni a surroundot, de akkor valamiért kikapcsolás után csak 1 monitor megy, a másik kettő kikapcsol.
Megcsinálhatná az NV igazán úgy mint az Eyefinity, hogy be lehessen állítani a monitorok felbontását külön-külön. -
proci985
MODERÁTOR
probaltal jatekbol ratolni SSAAt 5760x1080ban? az elvileg megoldana a problemad, bar az meg az FPSnek elegge odaverhet. olyan 1.3-1.4nek elegnek kene lennie.
nem pixel perfect megoldas, de VR headseteknel ezt szoktuk hasznalni a pixelesseg elleni harcban es meglepoen jol mukodik.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
TTomax
félisten
Nahh,sikerült szereznem egy asus rive lapot ami foglalathibás 20fontért,donornak kellett ha egyszer eladom a lapom nem biztos hogy eltudom adni az eredeti hűtés nélkül,na meg ockeyem se volt meg hozzá.
-
TTomax
félisten
Far Cry 5 gold berendelve... jónak tűnik.
-
TTomax
félisten
válasz cyberkind #73344 üzenetére
A coopra leszek kíváncsi.Jókat írnak róla,remélem nem úgy indul majd mint a 4.Elözetes tesztek szerint egy 1080Ti 90-100fpst tud maximum beállítások mellett,ami szerintem rendben van 1440pben.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Szerintetek van értelme a 32GB RAMnak az elkövetkező 3évben?Vagy elég lesz a 16is?
-
TTomax
félisten
24,42GBot ránt le uplay,gyanítom ehhez még éjfélkor szedni fog még.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest