Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz proci985 #58100 üzenetére
Gondolom továbbolvastál csak ebben a fórumban vagy esetleg benéztél a VS-be és megtudtad már ki megint a hős', vagy be kell írni még most is a modkerbe?
Nem tom' mi volt abban a személyeskedés, az csak egy jó tanács volt ha éppen abban a fokozatban volt az a sheldoni szürkeállománya.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz cyberkind #58101 üzenetére
továbbolvastam. mostanában van 1-2 topik amit követek folyamatos moderátori felügyelet miatt, de VSre nincs időm, egyébként meg uborkaszezon van szóval fórumozóként nem érdekel a topik.
gyiku: vagy lehet hogy helyettem akinek mostanában jellemzően este van időm rövid időre felnézni látja olyan is, aki pl azonnal tud intézkedni mielőtt elfajul? de ez nem biztos ám
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz cyberkind #58106 üzenetére
WoT az azért más kategória. egyébként nagyon sokáig néztem azt a topikot, de aztán úgy nézett ki nyugi van...
... mondjuk megint új széria van, ilyenkor mindig van pár ember, aki nem bírja elviselni, hogy valaki az X terméket/márkát veszi az Y helyett, hát hogy lehet így élni?????????*
mindegy, köszi hogy szóltál, felveszem a figyeltek közé.
*(mostanában szakmai topikokból főleg a vizesben vagyok jelen, de ott jellemzően senki nem győzköd senkit mert felesleges)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz cyberkind #58114 üzenetére
változó, van pár topik ahol potenciálisan állóflame van.
vs topik az elején volt olyan, utoljára 1-2 hónapja néztem akkor egész nyugalom volt. ez onnan is látszik, hogy moderálás miatt nem írtam be, egyébként GPU alrendszerrel elégedett vagyok, meggyőzni nem akarok senkit és a saját tapasztalataimnak inkább hiszek, szóval nagyon nincs mondanivalóm. fun fact: 290X topikot se nézem, jellemzően megy az OC meg a debug, előbbi nekem nem érdekes, utóbbit meg megoldom magamnak.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWawe
őstag
Vega megjelenésének napján hüllőparty lesz. [link]
-
nagyúr
Ti mivel vesztek-vennétek fel 1440p gameplay videót ?
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
TTomax
félisten
Mergjött a TitanXem a gariból,pontosan 3hét volt kaptam egy uj foliázottat. ASIQ 83.1%
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Megy megint a térités... [link]
Már be is öltözött hozzá....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Most már emlékszem miért is cseréltem le a blower fant a TitanXen aiora.... ezt a visitást,nahh...
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Dátum..
Továbbá gondolom átment hogy ez csak egy brahi alkotás..
"I know they may run hotter, but thats okay with me
Winter is coming, with this I shall not freeze"[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
TTomax
félisten
válasz stratova #58146 üzenetére
Le se huztam róla,csak azért raktam be mert ki kell próbálnom megy eladóba ez is...van még rá 14hó gari.
(#58148) gyiku
Látom megtaláltad a nivót...[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
Akciófilmes trailert kapott a tiszacsegei kompkatasztrófa
JANI maradj a kompon JANI!!!! HÁT BESZAROK!
Csávó a legfainabb a film végén! Azt a kurv@ eget beszólással.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.