Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz RazoR #54738 üzenetére

    Nincs neki, ez a legnagyobb baj vele.. "when its done" esete kis csúsztatással mert maga az alap amire elég régóta építkeznek már elérhető/megvehető/megjelent.

    Engem egy spanom cirka 2éve olt h vegyem meg, igazából annyi az oka anna h még nem tettem hogy fűt fát leígérnek az égről, annyira magasra tették maguknak is a lécet hogy nehéz elhinni hogy meg is tudják ugrani.

    Elég régóta "játszható" már, először csak 1-1 hajóban lehetett bóklászni, utána már hangárban is, függően attól h mennyivel ugrottál be a büdzséjükbe persze, nagy hangár/nagy űrhajó..stb, kis lépésekben ebből jutottak el oda amiket most szúrkáltak be a srácok videókat.

    Eddig egyébként úgy néz ki állják a szavukat, nincs miért kritizálni vagy nem bízni a "végső" sikerben csak arra nincs reális kép mikor lesz ez a stádium elérhető mert folyamatosan építgetik.

    Ez egyelőre egy interaktív semmi, repdeshetsz/mászkálhatsz a feeling kedvéért, aztán ha nem így van majd kijavítanak rupszék.

    A koncepció zseniális és egyedülálló az biztos, ha többet szeretne vki tudni akkor StarCitizen topic, nagyjából az elejétől.. :K

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák