Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz #35434496 #38101 üzenetére
Azt a témát mindig felhozza valaki,amolyan aduász....btw ha ez igy marad akkor ez elég komoly zakó a vörösöknek...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
hszilard666
veterán
-
h1mpi
félisten
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
bombibmw
veterán
-
cyberkind
félisten
-
törölt tag
Mi van itt? Mindenki röhög itt volt valami híresség? Az a telókép Szlobi b+
-
h1mpi
félisten
Az új Radeonok meg nem értett zseniális technológia (by Fury topic) GG WP
Fully electric lifestyle!
-
bombibmw
veterán
Abu bekeményített.
"Az NV oszthatja a bullshitjét a birkáinak ész nélkül, mi hozzáértők pedig játszhatunk a low beállítással minőségromlás nélkül."Szerintem elege lett belőled players.
-
keIdor
titán
Közeledik a December, mindenki készítse az adventijét.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
Szerintetek mennyire gaz ha az egyik VGA jatek alatt felmegy 78 fokig?
Tudom elvileg ez meg boven jo, de amikor engedelyezem a temp limit piszkat az MSI afterburner-nel akkor ott 79nek tunik a gyari max....
-
hszilard666
veterán
válasz Devid_81 #38122 üzenetére
Szerintem még bőven tűrhető, a 290X ek 90 fokon mennek a mai napig valakinél és semmi bajuk!
De ha zavar akkor szerintem vedd feljebb a ventifordulatot egy pöppet, az segíthet!más:
Megnéztük tegnap az új 007 es filmet, szerintem bitang jó lett, ajánlom mindenkinek!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Devid_81
félisten
válasz hszilard666 #38123 üzenetére
Engem nem zavar, remelhetoleg birni fogja a nyarat...bar ez London, itt nincs is nyar
Haz jol szellozik, csak ugye az SLI-nel mindig az egyik kartya izzad rendesen....
-
hszilard666
veterán
-
nagyúr
válasz Anubris #38126 üzenetére
Asszem ez már a vég nála is,amikor már nem megy a kultúrált burkolt anyázás.
Helyes...fog még zokogva sírni is előbb utóbb amikor megveszi majd az NV termékét...
Én már csak azt várom
...de az is lehet csinál egy bázis ugrást ernyő nélkül,hogy legyen benne vmi izgalom.Mindenesetre,ez azért elég durva beszólás volt.
Mondjuk ha ezt más írta volna le akkor ott már lincselés lett volna,meg 5 év kötél golyózáporban.
#38128 bombibmw :
Nem olvasom azt a topicot,talán nem véletlenül.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Devid_81
félisten
válasz hszilard666 #38127 üzenetére
Gyari fesz mellett most 1460-on hajtom oket.
Ha a tuningot leveszem nyerek kb 3 fokot...igy ugy vagyok vele inkabb melegedjen jobban
Bar eddig nem ment fel 76 fole ma meg 78 lett a max.
De akkor nem szenvedek vele...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz akoska07 #38129 üzenetére
azert en neztem egyet, hogy a 390x kb egy az egyben hozza a GTX680 teljesitmenyet a pcgamesHW szerint. ez a nagyon gaz (es nem a Fury X).
mondjuk ahogy nezem erre (bazinagy PDF!!! presentation@GDF14) alapozva maga a godraysek tesszalalasa nem hulyeseg. max arrol lehet szo, hogy kicsit tulzasbavittek (Crysis2, valaki?). SIGGRAPHon nem talaltam ertelmes publikaciot a temaban.
viszont: en shaderprogramozashoz / grafikahoz minimalisan ertek (ertsd van a temaban konyv a polcomon amit mar kinyitottam), Fallout4em nincs, meg evente kb ket jatek van amit nulladik napon tolok.
---
VS topik kb gozcsap, ugy kell kezelni.
Devid_81: nekem masfel evig volt CFem a Cosmosban, 82-85 fok korul mentek a kartyak. birtak, eladtam oket tavaly ilyenkor, azota is megvannak.
btw levizezesnel lehet egyszerubb megoldas eloszor atkoltozni egy Fortressbe.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nagyúr
válasz proci985 #38132 üzenetére
Ne haragudj hogy nem mindig válaszolok érdemlegesen
lehet ezért is nem írok inkább vissza.
Ilyenkor már elfogy az erőm,örülök,ha írni tudok.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
keIdor
titán
Jó lett ez a Fallout 4, eddig tetszik. Bár TES örült vagyok, ez a széria mindig is inkább csak pótlás volt számomra, TES VI-ig jó lesz.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
válasz #35434496 #38135 üzenetére
A Sötét lovag, mi?
Csak ez máshogy sötét, nem úgy mint a Batman.De 1:53-tól az igazi a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Anubris
őstag
Ez a beszólás is egy cikkben már megint mi? [link]
"Új eszközillesztőt telepíteni viszont amúgy is hatalmas öröm, így miért ne végezhetnénk mostantól heti szinten ugyebár."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs