Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz TTomax #25604 üzenetére

    igazabol ugy altalaban ebben a vitaban mindenkinek igaza van. a 780ti, a titan (be), a 290x es a 980 (plusz a second tier variansok) is mind jok bizonyos felhasznalasokra, altalanos legjobb nincs.

    a titan budget quadro ami ha kell a VRam valami cuda tasknak akkor jobb lehet a 780ti/980nal es sokkal olcsobb a quadroknal, a 780ti bizonyos taskokban megeszi a 980at reggelire (de jatek alatt a 980 elhuz), a 980 jatek alatt fogyasztast is figyelembe veve a legjobb, a 290x meg meg tud hajtani 5-6 kijelzot es a ringbus elonye 5760/4k multigpu alatt mar kijon.

    meg ugye itt jon be, hogy a 970el kb ketten vittuk vissza a forumrol mert a felhasznalasunkra nem jo, mindenki mas meg tovabbra is orul, hogy van egy remek kartyaja.

    --

    van tapasztalatod 295x2vel? igazabol most mar tenyleg nem tudom mi legyen. 7950 3GB CFet -sapphire ketventis- tudnek venni kb 50kbol mint alternativa kibirni nyarig. amig menne a CF kb dupla fogyasztassal de hozni kene neki a GTX970 erejet, annyival meg nyarig kibirom. karik meg utanna mennenek a HTPCbe / hugomnak.

    viszont annyi, hogy a 295 annyira draga, hogy elvarnam tole a mukodest es hogy nem kell vele szivni. CFfel van masfel ev tapasztalatom, nem varom el hogy minden az elso heten menjen, de ugy egy honappal megjelenes utan legyen CF es ne legyen microstutter, mint alap elvaras.

    fo baj az, hogy utobbi honapokban/masfel evben nagyon sok mindent csinalok es egyszeruen nincs mar idom debugolassal szivni (illetve igen, csak azt munkakorben csinalom).

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák