Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz hszilard666 #19950 üzenetére
Most már jó
Fenébe most már azt a smilet nem tudom leírniMost működik!
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
hszilard666
veterán
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
h1mpi
félisten
-
cyberkind
félisten
Gyakorol a Youtube:
-
CJ4567
nagyúr
Players mit csinált hogy nincs egyéni avatarja?
Iszilard: jó az aláírásod[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Csináltam egy Google Translate gyöngyszemről keményítőmentést, de png lett
No Sana No Life
-
WaterWawe
őstag
-
hszilard666
veterán
Hát Skacok, lehet hogy átmegyek Androidra Tesóm most vett egy one plus onet és annyira bejön hogy elgondolkodtam hogy rendelek egyet magamnak A második droidos telefon ami bejön
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
CJ4567
nagyúr
-
-
cyberkind
félisten
válasz Balathruin #19973 üzenetére
Én is nézem, egész jónak tűnik, pláne mikor xy takarodj ment.
Na kivi leszek mit művel a semmin kívül a kormi ebben a 48 órában.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Jajj nekem, beléptem a politika topicba én is.
-
Asbee
veterán
Élsimítás nélkül értelmét veszti a "buli", egész rendesen, de kinek mi az igénye..
1db 980 bőven kevés 1440p-ben.Nem is tudom ki volt az aki szerint erre a felbontásra is neki bizony max élsimítás kell és arra egy kártya nem elég. Csak nem kezd lebukni az újrareg?
-
cyberkind
félisten
Tájrex Tájrex ejnye-bejnye, nemhogy agyat növesztett volna hogy már FHD-ban is se annyira fontos az élsimi, nemhogy 1440p-ben, de hát valamire el kell baszni Youtbob zsét, és persze hogy nem lakásra vagy egyéb értelmes dologra.
Esetleg nem Tájrex?
És azóta is csak készül a PH lejárató vidi gőzerővel.
(#19980) Asbee
Dehogyis nincs Sli-n kívül megoldás, Tri vagy Quad Sli, ekkora hülyét.[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
[link] Ez sem gyanús.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWawe
őstag
válasz hszilard666 #19963 üzenetére
Ugye-ugye?!
Nekem is amióta megvan szinte csak pozitív tapasztalataim vannak.Ha valaki esetleg amcsiba járna ezt mindenképp próbálja ki, egy életre szóló élmény volt:,[link]
-
BlackSoft
addikt
Már pedig én 7 naposan bőven tudtam észt osztani, ha úgy adta a helyzet Ezzel nem azt mondom, hogy nem újrareg - nekem is annak tűnik -, de nem feltétlen.
(#19979) cyberkind: FHD-ban szerintem meg max élsimítás is bőven kevés néhány játéknál Néhol 182x-es QCCSAASMSSAAAA után is akkora bugos recék tudnak lenni, hogy fogom a fejem... Crysis kivétel, annak elég 2x-es is, és sima lesz, mint a vaj.
1440p-nél már tökéletes a legtöbb játék, ha maxon van az élsimítás, persze egy Crysis esetében valami első FXAA szintű is elég.
4K-nál szűnik meg a szükséglete kb, de ott is vannak azok a játékok, amikre bizony adni kell rendesen, hogy ne legyenek akkora recék, mint egy fafűrészen.
(#19977) cyberkind: Ha én oda bemennék, és kifejteném politikai nézeteimet (kb 3 szó), soha többé nem kommentelhetnék
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
keIdor
titán
-
norb55
őstag
Egy biztos Tirexi hozzá képest sehol nincs !
[link] Játék is mindent visz. -
cyberkind
félisten
válasz BlackSoft #19989 üzenetére
Nem tudom, én mindenesetre anno amikor még "csúcs" gépem volt, csak azért kapcsoltam be az élsimit hogy egye a gépet, jó nagy ökörség.
Én is meggondolom mindennél jobban hogy mire reagálok, illetve mit reagálok, de vannak tagok akikhez csak ennyit tudok fűzni:
(igen, ez egy tök jól megszerkesztett kép)[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Lehet hogy jön pont a San Andreas HD pc-re, és ha jön, oké, megveszem, azért mégis csak egy Gta, de dobják már ki az előzőeket is, de pláne a Vice Cityt.
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest