Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Shkiz0 #113341 üzenetére

    eurorol / fontrol beszelunk :DDD jo, kicsit aggresszivan nezzuk, de figyelembe veve az MSRPt, a ket eves kartyakat es hogy nyakunkon az uj generacio, fog a fene 1200 euroert egy olyan kartyat venni, ami tudasban 3, jatekokban meg kb 9 honap mulva mar nagyon fogja a korat mutatni. dolgot bonyolitja, hogy 8GBs kartyat mar most se szabad venni (kb 6600XTtol folfele), 3080bol igazabol en 12GB ala nem mernek menni, AMDnel meg ha elkezdik a kovetkezo kortol rendesen tamogatni az RT implementaciot akkor a jelenlegi gen nagyon hamar fog elavulni. HL:Alyx ket eves, es annal a 8GB VRam keves, egy 5700XTvel is.

    Red Devil itt volt kb 950 euroert ujonnan. hasznaltpiacot nezegettem, de nagyon igy nez ki kezd befagyni. majdnem uj, garis 3080 12GB pl 780 euroert se megy el es ahogy nezem nagyon nem is erdeklodnek.

    egyebken azt neztem, hogy van egy blokkpogacsas 6800 itt az apron epp 450 euroert, de egy hete all a bid. elado letorte a fan headert atepiteskor szoval nagyon tobbet annal nem er, viszont 1 hete semmi mozgas a kartya korul. szoval innen meg boven fognak esni az arak Europaban is.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák