Új hozzászólás Aktív témák

  • TTomax

    nagyúr

    válasz Raymond #109169 üzenetére

    'Csakhogy az oltottak sokkal kisebb mertekben terjesztik a fertozest mint a nem oltottak."

    Hát sajnos nem,pont ugyanúgy mint aki nincs oltva...

    Nekem más bajom van az egésszel.Teljesen más perspektívából figyelem a dolgokat.Az emberi szervezet egy nagyon bonyolult valami.Az immunrendszer nem különben. A távolságtartásnak van egy rakás egyéb következménye hosszútávon amit nem lehet megkerülni.A fiam aki 3éves eddig kettő hetet tudott óvodába menni mert a többit betegen töltötte itthon.Mindezt azért mert az utóbbi két év alatt nem tudott emberek közé menni , és nem tudott átesni a kötelező megbetegedéseken így egy felkészítetlen immunrendszerrel ment szeptemberben óvodába.
    Ennek következménye,hogy egy max két hetes influenza 6hétig tartott,úgy hogy még a 4. héten is lázat produkált.
    Ugyanez a gond a védőoltásokkal is.Istenest játszunk,megmentünk mindenkit még akkor is ha az teljesen életképtelen génekkel rendelkezik és azokat örökíti tovább...
    Tudom kegyetlenül hangzik,és spártaian... de a természetes szelekció így működik...Ugye azt nem kell ecsetelnem,hogy hova is vezethet ez...
    Ettől függetlenül én beoltattam magam,de nem azért mert hiszek az oltásban,szerintem át is estem rajta idén januárban,még oltatlanként.Viszont nem fogom magam többet oltatni,ha két év alatt nem estem át rajta akkor ezután se fogok,ha meg átestem akkor ezután se fogok belehalni.
    Azt el kell fogadni,hogy úgy mint az influenza ez is most már velünk marad,ez nem fog csak úgy eltűnni.Tehát a jövő szempontjából csak az lenne az előnyös,hogy úgy mint más vírusos betegségeket ,úgy ezt is az immunrendszerre bíznánk mert más járható út nincs a vírusok ellen.

    ★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

Új hozzászólás Aktív témák