Hirdetés
- Dark Souls sorozat
- PlayStation 5 Pro teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Automobilista 2
- Battlefield 2042
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz marcusa #5647 üzenetére
1124MHz volt a max gpu órajel (MSI AB szerint).
Egyébként ez a 3dMark menynire érézkeny a HT-re? Ha csak a 4 logikai mag lenne akítv az nem hozna plusz pontokat ugye? gondolom ez már elég jól van párhutzamosítva...
(ugye ha a HT akítv csökken a nyers számítási kapacitás amit egy jól párhuzamosított program ellensulyóz bőven).#nincsbennetarcsi
-
d@minator
addikt
válasz marcusa #5673 üzenetére
Ezt már ki sem merem próbálni annyira jó ez a VGA. A Crysis3 simán megy, jobban, mint a sima 660-on. Nem érzem, hogy laggolna, mint előtte. Minden maxon van csak az élsimítás FXAA. Egy i3 procival hajtom de úton van egy i5, mert az fps-em már alig nőtt a 660után. Mégis jobb a játékélmény.
Halk, tuningos. Nagyon tetszik ez a kártya. Az egeret még ki sem próbáltam. -
-
d@minator
addikt
válasz marcusa #5909 üzenetére
Mindig a füves pályán tesztelek Jungle2 miután kilövöd a tornyot. Csak az élsimítás van levéve FXAA-ra. Így lett min:26fps AVG: 41,3fps.
A proci 3,3GHz-re boostol de kipróbálhatom alapon is. Neked semmit nem megy feljebb a proci vagy nem is próbáltad?
Akciós.[ Szerkesztve ]
-
d@minator
addikt
válasz marcusa #5912 üzenetére
Mérd meg FRAPS-sal. F11-et nyomsz a pálya elején és újra F11-et a pálya végén. Utána a C:/FRAPS mappában ott lesz az eredmény. De hát ezt biztos tudod.
Nekem a minimum 26 az átlag 41,3.H-61 lapban is tudsz húzni igaz nekem Asus volt nem Giga. De nincs sok értelme, mint ahogy a CPU boostnak sem.
-
>Deego..
senior tag
-
sellerbuyer
őstag
válasz marcusa #5957 üzenetére
Nem-nem, egészen finoman, szépen be lehet hangolni, annyit kell csak csinálni, hogy picit kell alacsonyabbra állítani a hőfokokat, hogy hamarabb kezdjen magasabb fordulaton dolgozni. Atiknál (gondolom, NV-nál is) van lehetőség arra is, hogy átkapcsolj egészen finom automatikára és ne lépcsőzetesen legyen megadva (gyári beállítás).
Muszáj a BIOS-ban matatni, nem jó megoldás a plusz szoftver futtatása, mert lassítja a gépet tök feleslegesen. Atinál csinálgattam anno és nagyon jól bevált, Logout blogomban benne van. Szóval ha csak ennyi baja van a karesznek, akkor ezen nagyon könnyű segíteni, pár kattintás és nem kell tök feleslegesen tíz-tizenöt rugóval drágább karit megvenni. Jó dolog ez.
Közben már utána is néztem, itt is lesz megoldás az editálásra, úgy látom, nem lesz itt gond egy szál sem a hűtéssel.
[ Szerkesztve ]
-
LSL1337
őstag
válasz marcusa #6164 üzenetére
Valaki futtat itt 660 SLI-t? Most annyira lement az árok, hogy 2x45-ből össze lehet hozni egy 780 szintje körül mozgó konfigot
2500k 4 Ghz elején mennyire CPU limites?
SLIs a deszkám, de még sosem volt dupla GPUs configom.
valami jelentős hátrány amiről tudnom kéne?770 ára alatt van bőven a 2 660-as, és annál bőven gyorsabb, bár kevés tesztet találni róla., de 590 és 690 közé teszik félúton a tesztek, ami 90 környékén elég killer
-
LSL1337
őstag
válasz marcusa #6167 üzenetére
http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_660_twinfrozr_iii_review,18.html
itt átlapozol a 2 way SLI-re, akkor látod hogy BF3-ban 77 a 660 SLI, ami az 590 és 690 között van
szerintem az 590 eléggé declock-olt az 580 SLIhez képest, 1 nyákon gondolom nehezebb megoldani ugyan azt.
-
nagyúr
válasz marcusa #6167 üzenetére
az 590 az órajelek miatt jóval < , mint az 580 SLI. memória terén valóban érdemes a 3GB-os setupban gondolkodni, de ha az 590-nel akarod összevetni, akkor a 2GB-os áll közelebb hozzá.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest