Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz -Solt- #1896 üzenetére

    Miért? :F Nem GB OC 1GB karitok van?

    CsigaGyilkos: Az csak faroknövelő, egy 460GTX alá nem kell egy i7-nek tuning, csak ha messze nem max grafikát használ valaki, no de akkor meg ez a kari sem kell. Persze az AMD azonos órajelen komoly lemaradásban van, a hiányzó utasításkészletek pedig semmilyen tuninggal nem kerülnek bele, de 3.4GHz-en szépen el kellene vinne a 460GTX-et.
    Nincs nálad VSync kényszerítés bekapcsolva? Mert az okozhat ilyen hibát ATI-n is, ha egy játéknak nem tetszik (ezért megdöglend).

    TTomax: Toltam C-t CF-ben, semmi baja nem volt. :P
    Ha megvan a -40% teljesítmény, akkor biztosan keményen tesszelál a rendszer. :K

    Abu85: Azért nálam továbbra is minden OK XP-n és W7-en (kivéve, hogy w7-re némelyik játék nem telepíthető, vagy nem is fut), biztos elbarmolok valamit. :P :DDD Jó kis ATT...

    Keksz03: Hát, 55% körül lesz hallható a HD4870SE is, bár hozzá kell tennem, hogy elég csöndes a ház, szóval ezzel vsz. tudok majd élni.
    Annyi 460GTX cikket olvastam csak Guru3D-n, hogy a roundup-ot kihagytam. Hiba volt. :B Pótolom.
    RivaTuner? :F

    Sárpac: Én csak kényszerített módban.
    0XAA mellett nem mernék teszteredményt írni. :((

    megint én: ATI-ról nV-ra nem szokott hiba lenni, én még úgy is csináltam, hogy fent felejtettem az ATI cuccait. :DDD Fordítva volt már gond pucolt rendszerrel is.

    gV: +1AA OFF :C

    ADAM1337: Akkor vagy a lapod nem támogatja az SLI-t (van nem kevés ilyen X58-as lap, és mintha a FoxConn-nak külön lenne SLI-kiadása, de utóbbiban nem vagyok biztos), vagy kilopták belőle. Szerencsére én ASRockot vettem, és kaptam SLI-hidat (de előtte ASUS-hoz is volt). Viszon CF-hidat meg a VGA-khoz szokták adni, szóval nem értem a dolgot.

    tomsolo: PC-n csak 1 CPU-mag számolhat fizikát, mert az nV így akarja.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák