Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz szabog4 #19021 üzenetére

    Nem tudom mennyire vagy ezzel képben, de ha valami sokat fogyaszt akkor melegszik is.

    Akit nem zavar ez a tényező az valószínűleg számol ezzel a tényezővel mint melegedés, és már alapból úgy vannak összeválogatva a számítógép komponensei, hogy ez ne okozzon gondot.

    A hőt meg el kell vezetni valahogy, mert nem tesz jót hosszútávon az adott alkarésznek és a többi körülette lévőknek sem, mert azok is egyre melegebbek lesznek és minden mindent melegít.

    Szóval oké téged nem érdekel a fogyasztás.

    Veszel egy nagy teljesítményű VGA-t amit mondjuk meg is tudsz hajtani az aktuális tápoddal (hány éves az a FSP Raider 750W?), mert kellő teljesítményt tud leadni (a tápoknál a belseje számít igazán amellett, hogy hány wattos) egyenletes feszültségi értékeket produkálva.

    Ehhez kell egy számítógépház (biztos befér a Zotac AMP abba a házba? [link]) aminek jó a belső kialakítása azaz jól tud szellőzni, de ez nem csak úgy magától történik meg hanem kellenek házhűtő-ház szellőztető ventilátorok amik egy része kintről szívja be a hűsebb levegőt, a ventilátorok másik része meg a gépház belsejéből szívja ki így egy állandó légmozgás keletkezik a gépház belsejében.

    Nem azért de én is csak úgy mertem bevállalni egy 1070-es kártyát, mert a gépházamat 5 ventilátor szellőztetni (+2 a H75-ös radiátoron), neked meg mennyi és milyen ventilátorok vannak a házadban?

    Következő hónapban cserélek házat és ventilátorokat.
    Mindegyikből jobb adottságú-teljesítményűre mint a mostani.

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák