Új hozzászólás Aktív témák

  • #24845312

    törölt tag

    válasz Drachande #7373 üzenetére

    Ha hosszú távra tervez az ember, akkor egyértelműen a minél több VRAM a jobb választás, ez nem vitás. Más kérdés, hogy a 3 GB vs 6 GB közötti árkülönbség meg-e fog valaha is mutatkozni a játékokban összességében? Tehát amikor lefuttatják az összehasonlító teszteket az aktuális 15-20 db játékon, és összességében az fog kijönni (összegző grafikon), hogy hoz annyival több fps-t a 6GB-os 1060, mint amennyivel többe kerül. Hát nem tudom, hogy lesz-e ilyen valaha is.
    Illetve akkor még ott van a GPU ereje is, ugyanis valószínűleg előbb fogy el a GPU, mint hogy értelmet nyerjen a 6 GB VRAM.
    GTA 5 alatt is ha mindent fölpakolsz maxra, hadd legyen kihasználva a dupla VRAM, az fps-ed igencsak be fog esni, szóval az se az igazi úgy.

    Amíg ki nem próbáltam a 3GB-os 1060-at, egy semmitérő kártyának gondoltam, hiszen még az R9 380-amon is 4 GB volt már. Aztán durván meglepődtem, hogy mennyire jól használható egy kártya lett ez. (1070-em is volt előtte, meg RX 470 4GB-om is többek között, a mostani kártyák közül).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák