Új hozzászólás Aktív témák

  • Redneck

    Topikgazda

    válasz zaja8 #15186 üzenetére

    DDU-s driver törlés után mehet fel a legújabb driver. Ha játszani szeretnél első körben semmit nem kell állítani. Ha valamelyik játéknál szeretnél valami pluszt, létrehozhatsz hozzá egyedi profilt.

    Esetleg egyedi felbontás szokott kelleni a kényszerített 75Hz miatt.

    OC ügyben csak annyit tudok mondani hogy nézd meg a tesztekben hogy szokták, és utána van egy kiindulási alapod. Ez nem AMD, nem fogod tudni pluszban szétfeszelni.
    A hőmérséklet a hűtéstől függ. Normális hűtések terhelés alatt, nagyjából 50-65 fok között tartják a kártyákat, de leginkább 60 fok alatt.

    asdxv:
    Ez rohadtul nem frankó... Szerintem kezdj el kicsit keményebben fellépni, küldd el nekik te is az eredeti kártya teszteredményeit. Nem egy javított jóval szarabb kártyát akarsz, hanem egy normálisat vagy vissza a pénzt. Az ASUS-nak is küdenék erről egy levelet mert ez elég gáz, kíváncsi vagyok mit szólnak hozzá.
    Az Aqua-nál mindenesetre jelezd hogy nem hagyod annyiban, inkorrekt amit előadnak, jegyzőkönyvet se kaptál erről ez egészről. Mondjuk nem sokat változtatna azon hogy egy javított kazánt kaptál. :(((

    A fogyvéd felejtős, a Békéltető Testület adhat ajánlást, utána küldhetsz ügyvédi fizetési meghagyást. Több nem jut az eszembe.

    Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

Új hozzászólás Aktív témák