Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz Attix82 #12095 üzenetére
hagy segítsek helyesen linkelni
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
veterán
válasz Attix82 #12095 üzenetére
Szerintem ezzel nem mindenki ért egyet... pl. ÉN!
Két játék esetében tuti CPU limit
HL2 EP 1 , STALKER...Én nem a 3DMarkok miatt húzom a CPU-mat, hanem mert érezhetően gyorsabb vele a Witcher, a DVD-kódolás, Avi-kódolás, mint alapon. Sok játék van, ami meghálálja. Sok esetben van olyan, hogy pl crysisben is érződik, ha sok az ellen, akkor belassul... Ha sok AI-t kell tekerni, akkor azért kell az erős proci...
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
alien_
őstag
válasz Attix82 #30698 üzenetére
Ha van normális légmozgás a házban, akkor nincs értelme hűteni a feteket.
Valamikor még írtam az Arctic Cooling-nak egy levelet ezzel kapcs, erre ők azt válaszolták, hogy mérték, és nem kell, még passzívban sem. Egyébként az ECS vga gyártó árul gyárilag Arctic Cooling S1-el szerelt 8800GT-t, és azon sincsenek fetbordák.Swarm is coming.
-
-
Kloss
őstag
válasz Attix82 #36146 üzenetére
Nem tudom, hogy ráteheted-e, de én a helyedben megnézném, hogy mit tud a kártya, majd kiolvasnám a jelenlegi bios-t, átírnám az órajeleket és vissza a kártyára.
Egyébként a memóriaidőzítések miatt tönkremehet a kártya (ha túl nagy az eltérés, bár jelen esetben nem hinném), régebben legalábbis gond volt.
Ha ráírod és nem működik, akkor is van lehetőség visszatenni az eredeti bios-t, vagy egy PCI-os videokártyával, vagy egy előre elkészített floppy-val, "vak" üzemmódban. -
d@minator
addikt
válasz Attix82 #36146 üzenetére
Nyugodtan ráteheted. Én Albatron-ra tettem EVGA BIOS-t. Nem fog elbaszódni. De ha mégis akkor be kell rakni a lapba egy PCI-os VGA-t. Arra kell dugni a monitort és DOS alól flash-elni a 8800GT-t. Nekem van hozzá progim. Egyszerű.
Előtte azért Rivatunerrel próbáld ki, hogy stabilan viszi e azokat az OC órajeleket (ATItool, vagy szőrös fánk), hogy ne feleslegesen flash-eld a BIOS-t. -
fagy53
nagyúr
válasz Attix82 #36440 üzenetére
Én meg azt olvastam, hogy a szép eredményeket forrasztópákával érték el, és a Galaxy-nak voltak jumperes feszültségemelő megoldásai, a Gigabyte-nak a saját GamerHUD progijával meg szoftveres feszemelése, a biosban való turkálás vmodd ürügyén, kudarccal végződött mindenkinek.
A feszültségstab IC pár század V-ot enged és limitál. Ezt a limitet lehet hardveresen, forrasztással feloldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest