Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
he7edik.
addikt
Égő szöveg a flém vázon
-
Dikk
tag
válasz prüntyőke #399 üzenetére
A HD-nek már bőven jó egy 7600GT is... legalábbis a HD és Bluray rip-eknek 1080p-be. lényeg hogy 256-os legyen... Viszont a GTX SLI-be vagy Single-be húzva veregeti mégjobban a GT-t szóval az egy dolog hogy húzva 80%-ig GTX a GT de ha a GTX-nek oda pirítanak szerintem gazdagon veri a GT-t. De árba ez így real. mondjuk a GT-hez képest nagyon drága a GTX mert annyival (olyan sokkal) nem jobb. szerintem.
-
skyboi
tag
Sziasztok, mikor érkezhet meg a következő, tehát 9000-es generáció? Csúcsmodell talán kora tavasz? Azt hiszem, én már csak arra cserélem a 8800GTS-t.
True story.
-
sheep
addikt
sziasztok
szeretnék kártyát újítani, és egy 8800gt-t néztem ki
kérdésem az, hogy a jelenlegi rendszerem elég lenne -e neki?
gondolok itt elsősorban a procira (x2 3800)
alapon gondolom kevés, de felhúzva 2.2-2.3 köré talán...
vélemény?
(ati párti vagyok évek óta, régen volt nvidiám, de most el kell ismernem nagyot alkottak)[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
k.t.a.
senior tag
Nem tudom miért sír mindenki a gagyi ramok miatt. Most néztem meg az adatlapját a ramoknak, és nem olyan gáz. Oké, hogy nem sokkal erősebbek mint amire a kártyát tervezték (1800 vs 2000), de azt hiszem találkoztunk már olyan kártyával, ahol a ramok maxon voltak hajtva alapban. Az hogy nem bírják a 2000-et meg hülyeség, mert erre ott vannak a gyári OC kártyák ellenpéldának. Ha most a ph! minitesztre hivatkoztok, akkor ott nem volt sehogyan sem hűtve a ram (egy venti az semmi, kell oda a borda is), ellentétben a referencia hűtéssel. A memóriák 125°C-ot kibírnak, de abszolut maximumnak 150°C van írva. Bár ez utóbbin már adatot nem tárolnak, csak túlélik. Valószínüleg a gyári 1,8V-ot kapják, ami az abszolut maximum 2,5V-hoz képest, azt hiszem enged némi voltmodos tuningra lehetőséget. Ráadásul itt a kártya kap elég áramot, ha valaki moddolni akarna. Nem lesz a kártya egy OC világbajnok, de azt hiszem így is bestbuy.
Kihajtja-e a CPU-m jellegű kérdésekre meg az a válaszom, hogy ha nem 2900-es vagy 8800 vga-ról váltasz, akkor mindenféle képpen ajánlott a váltás, mert jóval több fps-t fogsz kapni, legfeljebb gyorsabb procival még jobb lenne a helyzet.
Táp ügyben, meg azt írják egyes gyártók, hogy 400W a minimum, illetve 450W SLI esetén. Gyártónként változhat. A lényeg, hogy 26A-t tudjon leadni a táp 12V-on.
-
Dikk
tag
Ha már a proci dolognál járunk én is kíváncsi lennék hogy a mostani Intel P4 3,06 @ 3,46-on lévő procim mennyire hajtaná??? Venni akarok újat de egybe nem megy. Viszont késöbb ilyet szeretnék venni. Nagyából így használva (hűtés megvan hozzá azt hiszem [zalman 9500]). Az utobbi kihasználná már teljesen a kártyát? Mellette 2gb rammal?! Válaszotokat előre is thx.
-
ez_meg_emaz
őstag
"Táp ügyben, meg azt írják egyes gyártók, hogy 400W a minimum, illetve 450W SLI esetén. Gyártónként változhat. A lényeg, hogy 26A-t tudjon leadni a táp 12V-on."
Az én 450-es chieftec-em 12V-on 15 és 14A-t képes leadni. Dobjam a kukába? Vagy elég az hogy 2 vinyot 1 dvdirot meg 2900xt-t elvisz simán? 3dmark06:11k szal teljesitményben se kevesebb az átlagnál a táp miatt.
Ennyit a 26A-ről. -
Haart
addikt
válasz ez_meg_emaz #419 üzenetére
Ez valóban LOL, mert én a volt enermax liberty 400assal hajtottam meg egy 8800ultrát ami nem eszik éppen kevés naftát. És az is csak 20A volt képes leadni 1 ágon.
-
Hunter2
addikt
egy 400w-os codegen gondolom kicsit sovány neki.
-
Sztojcsi
tag
Könyörgöm hagyjuk, már ezeket a milyen konfig kell a 8800gt alá kérdéseket.
Nekem a 450w-os chieftech ami 15A-t ad le a 12v-os ágán vígan viszi a karit, de egy jobb fajta 400-as is elég alá, ennél gyengébb nem ajánlott.
Prociból, még az én 3ghz-n hajtott core2-m se hajtja ki teljesen, ahogy emelek egy kicsit az órajelen máris meglátszik, szóval max egy 4-4,5ghz-n hajtott core2 tudná teljesen kihajtani a kártyát. A lényeg hogy vegyétek úgy hogy egy 3ghz-s core2 már kihajtja, mert ennél magasabb gyári órajelen ugyebár nincs, és akkor nézzétek meg a proci teszteket, amennyivel ott lassabb a procitok annyival kevésbé fogja kihajtani a karit, ennyi.
Egyébként meg attól még hogy nem hajtja ki teljesen a procid a karit nyugodtan lehet ilyen kártyát venni, ugyanis semmi mást nem érdemes most a felső és közép kategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
vedini
őstag
erről mit gondoltok?
[link]workworkwork...
-
DSG
tag
nah akkor az új G92 GTS-t már tuti hogy csak decemberbe lehet majd kapni ? Nah mind1 akkor vagy a 88 GT lesz vagy az új ATI. Bár ATi-ra azt mondják nem lesz olyan jó mint a 88GT. 88GT-be vmi gyárilag tuningoltat melyiket ajánljátok?
-
DSG
tag
őm meg melyik a legjobb hűtő a 88 GT-re ?
-
DSG
tag
Gyárilag tuningolt 88GT-be melyik a legjobb ? esetleg már van olyan amin alapból jobb hűtőt tettek rá és ugy tuningolták ?
-
BullRider
csendes tag
az oké hogy kompatibilis de rámegy a 88 gt-re is.
ha hozzá csapsz a hűtőhöz egy Zalman ZM-RHS88 -at akkor nem megy rá.magaa a hűtő az chuipset helyét foglalja el és külön tartozék van a többi helyre.
Nézz utánna.[ Szerkesztve ]
Rosszul sikerült nap olyan mint a szar, túl kell lépni rajta:D
-
k.t.a.
senior tag
válasz ez_meg_emaz #419 üzenetére
Nekem is egy 450W-os chieftec van, és így rendeltem meg a 8800GT-t. Mondjuk ha összeadod a két ágat, akkor már bőven megvan a 26A. Mivel nem csak a vga-nak kell a 400W. Azt nem írták, hogy egy ágon kell neki annyi, és gondolom úgy számolták, hogy a legrosszabb esetet vették számításba (valami 4magos + sok vinyó + stb). Nem egyből kötekedni, hanem gondolkodni kell!
-
-
Egzee
őstag
Vááá de rég nem voltam itt... Hót zicher lemaradtam mindenről!!!
Új GTS képek voltak? Estetleg valami más nyalánkság??? -
Dikk
tag
én a 6600-nál is megoldottam a hűtést VF700-al mert a gpu alatt a foglalat felé volt még egy kis hülyeség (biztos amit te is írtál) megfogtam vágtam le egy alu lemezt felpolíroztam bekentem két felöl zalman trutyival két helyen kifurtam ahol kell aztán feszesen rajta van és 50 fok körül van a kártya.
Kérdés hogy a 8800GT-nek elég e a VF700??? (A gyárihoz képest.) mert ha elég ill jobb mint a gyári akkor házi tuningba rá témázom azt majd látom hogy lesz cash és egy vf1000-re beruházok késöbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest