Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    válasz Thunderzolee #11040 üzenetére

    Köszi!
    667-est láttam, hogy valamelyik variáns viszi.
    Meglesem a ramokat és attól függ milyet veszek bele. Nyilván 533-as ramoknál nem fogom erőltetni a 667-es FSB-vel rendelkező procit.

    Illetve lenne még két kérdésem.
    Jelenleg 19V-os lapos töltővel használom (3,16A), gyárilag viszont 18,5V 3,5A-es illene hozzá.
    Itthon elég drága a lapos töltő hozzá, viszont pl aliexpressen látni 10-15 dodó környékén töltőt elég sok eladással és elégedett visszajelzéssel. Nyilván a minősége nem biztos hogy eléri az itthon kaphatókat, viszont piszok olcsó. Mivel adatmentés és munka nem szempont ennél a gépnél, szerinted melyik verzió lenne jobb... használjam a már meglevő fujitsu töltőt amíg bírja (esetleg mérjek rá terhelve, hogy mennyivel tölti menet közben), vagy vegyek egy kínai de megbízható töltőt?
    Akksi is kb ugyanez a helyzet, ha aida-ban látni az akksi feszt, akkor gondolom a töltő áramkörrel nincs gond, csak a cellák le vannak halva, annyit még rááldoznék, hogy veszek bele egy akksit 20 dodóért kb és nincs gond ha áramszünet van, vagy lehúzom róla.
    Kíváncsi vagyok a véleményedre, hogy mit érdemes csinálni, mivel ez nem új masina így valamilyen szinten a költséghatékonyság is fontos számomra.

Új hozzászólás Aktív témák