Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz undercover #4084 üzenetére
(1) -es fázis: [link]
Ezt követően pedig tök mind1 mit veszel a lényeg, h legyen jó nagy lapátja. Minél nagyobb a ventilapát annál több levegőt tud megmozgatni kisebb fordulatszámon ami pedig kevesebb zajt eredményez.
-
spyduck
nagyúr
válasz undercover #4086 üzenetére
Bemész a boltba és azt vedd amelyiknek legnagyobb a ventije. Ha nem takarítod ki a gépet akkor hamarabb elromlik mint gondolnád. Nem jár garivesztéssel, te is meg tudod csinálni. Pasztázni nem muszáj de a porcicákat szedd ki belőle. Amúgy az ezüst nitrit pasztával -10 fokot lehet csinálni
-
opeter87
senior tag
válasz undercover #4084 üzenetére
Vegyél egy Cooler Master E1-et ez a laptop alá szerintem. Ez a kép alapján a CPU/GPU párosból úgysem tudsz közvetlenül semmit hűteni, de ennek az E1-nek a legnagyobb a levegőszállítási kapacitás (elérhető áron), így ez le fogja hűteni a többi alkatrészt is.
-
opeter87
senior tag
válasz undercover #4268 üzenetére
Cooler Master E1 (ha még találsz valahol) vagy CMC3 lenne jó a géped alá.
-
opeter87
senior tag
válasz undercover #4271 üzenetére
A burkolatot csak akkor vedd le ha szereled, egyébként ne.
Az U2 ventilátorait nem tudnád eléggé lentre tenni, ezért lenne jobb az E1, így ha nem akarsz CMC3-at, akkor mar az E1 -
opeter87
senior tag
válasz undercover #4283 üzenetére
Mekkora notid mérete? A 15,6 most kevés
-
opeter87
senior tag
válasz undercover #4289 üzenetére
Akkor elvileg jó rá az E1 (379 x 305 x 47 mm (W x H x D))
-
tomee007007
őstag
válasz undercover #4311 üzenetére
4-5 °C az már nem rossz...nézd meg a levegő áramlását, illetve hogy hogyan igazodik a hűtő a szellőzőkhöz...lehet hogy 1-2 cm-t arrébb kell rakni a hűtön a gépedet....
A kapott érték terhelésnél, vagy "normál" üzemben jelentkezett?
-
tomee007007
őstag
válasz undercover #4311 üzenetére
Közben megtaláltam a géped aljáról a fotót, én speciel amennyire csak lehet felülre helyezném a padon...
Itt írtam még régebben egy kis tesztet, látható, hogy pl. az én gépemnél inkább terhelésnél jött ki a hatásfok.[ Szerkesztve ]
-
tomee007007
őstag
válasz undercover #4328 üzenetére
Érdemes legalább egy órás, nagy terhelési ciklusban kipróbálnod!
-
opeter87
senior tag
válasz undercover #4328 üzenetére
Mivel a géped alja/hátulja igen zárt. Összesen 2 szellőzőnyílás van rajta, így sajnos egyetlen hűtőpad sem tud csodát tenni. A 3-4 fok is sokszor jól tud jönni, alapjáraton meg főleg.
Takarítás és újra pasztázás volt már? -
Imy
veterán
válasz undercover #4348 üzenetére
Csinálj a fémlapról képet, de az valószínű az árnyékolás (+EMC védelmi szempontból is van jelentősége), nekem az egész burkolat úgy van megoldva...
-
csusza`
senior tag
válasz undercover #4351 üzenetére
Bal oldalt, ASDW billentyűk alatt kb. szerintem.
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest