Új hozzászólás Aktív témák

  • G4M4

    újonc

    válasz dat #1 üzenetére

    Sziasztok!

    Van nekem egy Asus N53JN típusú notebookom, amely 2 éves múlt. Amióta megvan ugyan azokat a programokat telepítettem rá rendszerújrarakásnál (frissítésekkor persze frissítettem), egyébként Win7 64 bit SP1.
    A drivereket a windows automatikusan telepítette, amelyiknél problémát írt az eszköztár, azt az asus supportjáról letöltöttem és telepítettem, jelenleg nincs problémásnak írt eszköz. (vírusirtó AVG internet security 2014)
    Eddig semmi problémám nem volt a géppel, azonban úgy egy hónapja naponta min egyszer megfagy az egész gép, a hang olyankor beáll és csak a főkapcsoló nyomásával tudom ujraindítani. Szétszerelve vagy hozzányúlva eddig még nem volt.

    Ezek a fagyások egyre gyakrabban jelentkeznek és az a bosszantó, hogy nem csak játékok illetve nagyobb teljesítményű programok alatt fagy ki, hanem ha bekapcsolva hagyom 2-3 órára úgy hogy nem nyúlok hozzá, akkor is ki szokott fagyni.

    A csatolt kép mutatja a hőmérsékleteket, összetételt és a winchester állapotát. Memtest-tet végeztem de az sem írt ki hibát.

    Kérném tanácsaitokat, hogy hogy tudnám orvosolni ezt a problémát
    http://pcforum.hu/tudastar/?kbid=109970&no=1&op=download

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák