Hirdetés
Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
Egyik barátom kiszemelt magának egy leányzót. Ismerkednek kb. egy hónapja, a srác nagyon szeretne összejönni vele. Ez így mind szép és jó, viszont úgy néz ki nem akar a barátságon kívül semmit a hölgy a sráctól sőt, hozzám közeledik inkább a lány. Tegnap este csak azért jött le egy számára ismeretlen társaságba mert én ott voltam. Kezdek kicsit parázni a helyzettől. Van barátnőm, igaz nem a legjobb a kapcsolatunk, viszont a barátommal semmiképp sem szeretnék kiszúrni. Tegnap megadta a számát úgy, hogy én nem is kértem. Jujujuuj, nem tom mi lesz ebből.
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
válasz fordfairlane #13424 üzenetére
Szerintem ha ő adja meg, természetresen magától.
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
válasz bandus #16983 üzenetére
Nekem egyáltalán nem tűnsz bunkónak, legalább is a fórum oldaláról nézve, máshogy nem is ismerjük egymást. Egy biztos, ha egy nőnek fontos vagy akkor keresni fog. Ha úgy érzed megtettél mindent, hogy javíts a helyzeteden akkor az övé a következő lépés.
Remélem sikerrel jársz
-
BITBOYS
addikt
Nem is tudom hol kezdjem....
3 éve sikerült lezárnom egy számomra lélekölő kapcsolatot, de a leányzó újra megkeresett és úgymond nyomul mint egy gép. Akkor még ő akart tőlem szabadulni, mondván nem illünk össze és mást akar maga mellé. Szilveszter óta -ekkor találkoztunk újra- viszont totál rám fókuszál megint. Nagyon felkavart és megdolgozott annó, nehezen tudtam lezárni magamban a kapcsolatunkat, szerelmes voltam belé. Azóta sikerült lezárnom, viszont most újra kezdenek feltörni a vele kapcsolatos érzelmek, mivel még mindig vonzónak és bájosnak tartom. Nagyon jó vele a szex és iszonyat jókat lehet vele beszélgetni, szinte bármiről.
Egyszerűen nem tudom mitévő legyek...Ezt most jól ide vetettem, de gondoltam kiírom magamból.
-
BITBOYS
addikt
válasz runner 125 #42550 üzenetére
És Goose-T
Épp most ajánlotta fel, hogy menjek hozzá a hétvégén. Utána nem lesz 2 hétig, mivel megy a céggel Békéscsabára.
Szeretkezésen már túlvagyunk, lehetetlen lett volna neki ellenállni. Úgy érzem lezárom vele végleg a kapcsolatunkat, nem akarok felesleges köröket futni és lépcsőfokként funkcionálni. Szar lesz megmondani, de ez legalább biztos. Így egyikőnk sem csalódik...remélem.[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Most ott tartunk, hogy akkor sem akar elengedni...
Az a baj, ő is tudja mennyire hazavágott, mint ahogy azt is, hogy önző.
Most megy a matek rendesenIscariah
Ááá, én nem akarok szenvedni egy csajjal sem. Nekem az totál nem felel meg, hogy csak úgy ellegyek valakivel. Ezért vagyok régóta egyedül. Ha csak du*ásról van szó egy darabig megértik, aztán jönnek a kéretlen telefonok, sms-ek, hiába beszéljük meg már az elején, hogy ebből úgy sem lesz semmi.
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Arra jutottam, hogy lehetséges egyszerre szeretni és utálni is egy nőt.
Ezt hívják vegyes érzelemnek
Aktív témák
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest