Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Dark Souls sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
Uhh ma találkozok 1 lánnyal este 8-9 között remélem minden rendben lesz,tessék mondani sok sikert
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
törölt tag
Én anno inkább láttam azt ebben a korban, hogy a lányok számára egy idősebb srác tud érdekes lenni, nem pedig egy "taknyos", aki pár évvel fiatalabb náluk. Nem az a kérdés, hogy valójában mit tud nyújtani egy 15 éves (szvsz ha szexről beszélünk aligha többet, mint egy 23-24 éves tapasztalt emberke, de kivételek akadhatnak), hanem hogy a lány hogyan gondolkodik erről. Megfektette egy 15 éves, vagy egy 24 éves, na melyik nagyobb dolog? Nem éppen az a fajta gondolkodás volt uralkodó ebben a korban emlékeim szerint, hogy előbbi...
-
IreN!CuS
őstag
válasz #56474624 #31603 üzenetére
Kata volt ugyebár a gondolkodós,őt hagytam a francba miután kiderült h szilveszter másnapján egy másik sráccal aludt(jó én más csajjal,de nem az a lényeg helyhiány volt meg ilyesmi az albiban)A 90dvel(szandi) találkozok ma.Jön le visegrádra vagyis érte megyek csak aztán ide jövünk le.Visszatérve katás dologra,azért hiányzik meg minden,de szerencsére ilyen szituációban nagyon hamar megtudom "utálni" a másikat.Ha itt térden állva könyörögne,h kezdjük újra stb stb is nemet mondanék nehéz lenne...de...ezvan Remélem nem fognak bekavarni este az érzelmek amikor szandival leszek.
Ja és egyik exel is beszélgetem ő is lenéz valamelyik nap egy vacsira
Köszke[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
zoltanz
nagyúr
válasz #56474624 #31602 üzenetére
Azért tapasztalatból tudom, hogy megvan a csajoknál is, hogy vannak akik szeretik a fiatal husit. Valószínűleg nem ők vannak többségben, de aki keres talál.
-Még nincs "elrontva" jobban lehet alakítani a szexuális érdeklődését a saját igényeinkhez.
-Mikor korosabbak leszünk arra nem fog ő kampósbottal járni
-Bizonyítani akar mindenáron -
Lirion
addikt
válasz #56474624 #31602 üzenetére
Túlmisztifikáljátok ezt a koros dolgot egy picit.. kifogásnak jó, hogy miért nem volt 15-20 évesen csajotok, de kb. ennyi. Ha nem túl nagy a korkülönbség (3 év nem az), akkor nem lényeg, hogy ki hány éves.
Egyébként meg ha szexről beszélünk egy tapasztalt 15 éves bőven többet tud nyújtani, mint egy tapasztalatlan 23-24 éves. Szóval még e téren sincs jelentősége a kornak. Hacsak nem annyi, hogy egy fiatalabb srácnak tovább és intenzívebben aktív az ezredes.. -
-
Ijk
nagyúr
válasz IreN!CuS #31605 üzenetére
Mással aludt A kis ribanc, mondtuk hogy kár rá fecsérelni a drága időt.
Lirion: Az összes 15 éves srác éretlen, továbbá az összes 18 éves lány is éretlen gondolkodású. A 15 éves srácok tapasztalt, idősebb csajokra, a 18 éves lányok tapasztalt idősebb férfiakra vágynak.
Mi sem tükrözi jobban ezt, hogy eddig annyit tudunk, hogy a srácnak tetszik az idősebb csaj, visszafelé meg semmi info. Max egyéjszakás dugás csúszik be ilyen esetekben, komoly kapcsolat biztosan nem.
Nem a szexuális tapasztalatról van itt szó, hanem az élettapasztalatról. Az ilyen korú fiúk még nagyon komolytalanok.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
tildy
nagyúr
Anelkul, hogy kulonosebben pletykalnek, sajat magambol kiindulva azert latszodik a fiatalabb partnerrel kapcsolatban jopar pozitivum , de jo par negativum is. Ugye semmi sem csak feher vagy fekete.
ahogy en eszrevettem a fiatalabb pasik kevesbe biztonsagi jatekosok, monthatni nagyra nott gyerekek annak minden elonyevel, es hatranyaval.Vagy csak en fogtam ki egy ilyen diszpeldanyt?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Lirion
addikt
És mi van akkor, ha komolytalan? Nem járhat együtt egy lánnyal, szentségtörést követ el vagy mi? Azért nem semmi világ ez, hogy egy 15 éves srácot előítéletességből és általánosításból simán leértékeltek, hogy ő túl kevés lenne egy 18 éves csajnak.. Nem csoda, hogy a mai srácok többsége egy megalázkodó kutyához hasonlítható jellemmel bír, ha nőkről van szó.
"Mással aludt A kis ribanc, mondtuk hogy kár rá fecsérelni a drága időt."
Jah, mert az rendben van, hogy a srác már másnap a 90d-t nézegette és ismerkedett vele, de ha egy csaj csinálja ugyanezt, az ribanc. Érem én... -
dragonfx
veterán
Hehe én azt hittem arra gondoltok sexbe nem tud egy 15 éves srác egy 18 éves lánynak nyujtani semmit.ott valszeg nem.máshol pedig előfordulhat ha a fiu érett a lányka meg nem.Aki meg már lány és ilyen korban is pénzre megy azt le kell xarni, pláne ha gyerekre...mert komolytalan.
Nekem meg egy 18 éves lány nem tudna eleget nyujtani semmilyne téren na....ennyi.
Nekem az a véleményem egy 15 éves ember menjen haza tanulni az íróasztalhoz....lezs mindenre ideje bőven.
Tibi ha tényleg igaz hogy amit leírtk hogy pénzzel akarsz hódítani akkor felejtsd ela boldogságot.csak álca kényszer lesz belőle.magadért akarjanak veled lenni.ja és más véleményeével ne foglalkozz.te életed.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Ijk
nagyúr
válasz Lirion #31611 üzenetére
Nem tudom hogy magyarázzam, nem előítéletről van szó, hanem tényekről. A fiúk agyilag is később érnek be, mint a lányok (aztán ha utolérik őket gyorsan be is előzik ), de ha még ilyen idősen ekkora korkülönbség van akkor még nagyobb hátránnyal kell szembenézni. Nem véletlenül van ám, hogy leginkább egy lány idősebb férfival van kapcsolatban. Egyszerűen komolyabb témákban nem fog tudni szót érteni egy 18 éves lány egy 15 éves fiúval. Márpedig ha nem tudnak komolyabb témákról megfelelően társalogni, akkor temetve van a kapcsolat.
Nem az sincs rendben, de beláthatod, hogy azért más valakit nézegetni, meg más együtt aludni.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
tildy
nagyúr
válasz hejesírásó #31615 üzenetére
Igy van
Amikor arrol van szo, hogy valami ujba kell kezdeni, jo a fiatalabb pasi, ha komolyabb dolgokrol van szo, peldaul kapcsolat komolyabbra fuzeserol, vagy pl arrol, hogy gondolni kellene valahogy a jovore, ott johetnek elo konfliktusok. De ha jo kapcsolat, akkor ez megoldhato.
Nomeg fiatalabb pasik jobban birjak a strapat, konnyebb oket otthonrol kimozditani"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Ijk
nagyúr
válasz tibi666 #31619 üzenetére
Rossz társaságban ismerkedsz. Azért egy normális nő hacsak nem vagy szakadt, akkor nem az anyagiakkal foglalkozik legelőször. Tartsd meg a kedvességet, figyelmességet, és egy kis odaadást és akkor biztosan találsz valakit. Nem rögtön, de ez már csak így van.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
zoltanz
nagyúr
válasz tibi666 #31619 üzenetére
Udvariasság, modor kell azért nekik, törödés is minnél többször, őszínteség főleg.
Végűl is add magad, azért fognak szeretni ami vagy, amilyen vagy, mindenki megtalálja a párját. Ha megjátszod magad abból csak rosszúl jöhetsz ki, elöbb utóbb vagy belehülyülsz vagy rájön mi újság úgyis.[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz tibi666 #31617 üzenetére
Rossz csajokat fogtal ki...
Tuti van jopar olyan csaj, akit teljesen hidegen hagyjak a csajos temak. Sot borsodzika hatuk tole. Ilyen plazas, kormos stb csajokkal en sem talalom a hangot, a sekelyes beszelgetesekbe meg minek menjek bele?
Magamat nem tartom szepnek, de imadom a kocsikat (baratnoma motorert rajong, viszont barna haju , es nem topmodell de nem is csuna, viszont rendszergazda, okos), imadok utazni is.
Szoval vannak.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
dragonfx
veterán
akkor örülj neki jo helyne mozgasz.én 75%ban kb ilyeneket látok.gáz.messziről lesír róluk az értelem szikrája 3 mondta után pláne még kőszőke is....
tibi666>>van sőt van aki szeretni is tud ám ...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
törölt tag
válasz tibi666 #31627 üzenetére
Na végre kiment az erős paprika a szememből; sikerült hozzányúlni a szememhez megint erős paprikás kézzel.
Pedig de, menj csak el a főfőfő fszek-ba.
Amúgy én is azt hittem, hogy külsőleg nemhogy bombázónak, hanem szépségkirálynő-szintűnek kell lennie egy lánynak, hogy megtetszhessen... Persze ma sem azt mondom, hogy csúnya legyen. A kisugárzás a lényeg. Lehet egy külsőleg átlagos nőben fogod megtalálni mindazt, amit keresel. És kurvára nem fog érdekelni, más mit szól hozzá, annyira mély hatással lesz Rád. -
Tim82
félisten
válasz lezso6 #31631 üzenetére
Szvsz készülj fel.
Egyébként ha T61-gyel vernek, akkor tényleg agyon. Megörökölhetem majd utánad? (A notidat. Nőm van. Mondjuk, notim is, csak kicsit érettebb korú darab.)
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
IreN!CuS
őstag
Hát ez van szerelem az sajnos ilyen
Lirion: ő kijelentette h a sráccal alszik,mert volt náluk after party szilveszter után.Én meg választhattam,h egyik haverral alszok vagy egy 21 éves dán szőkével szerintem egyértelmű.
Ba cy lus: hát jó "becenév" mi bajod van vele?
-
törölt tag
válasz lezso6 #31631 üzenetére
Ez az a csaj még most is, amelyikkel utóbbi időben rendszerint erotikus tartalmakat böngésztek kettesben (az ő kezdeményezésére), hogy sejtelmed se legyen, vajon mit is akarhat Tőled?
Vonz vagy nem vonz a lány?(#31633) IreN!CuS:
A legjobb becenév. Durva lenne, ha a való életben is ráragadna.
Hát ez van szerelem az sajnos ilyen
Dehogy szükségszerűen ilyen, el ne hidd már.
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz #56474624 #31634 üzenetére
Hát nem tudom,érdekes becenév lenne.Most értem haza nem rég.Érdekes találkozás volt.Beszélgetünk sokat,de nem volt semmi sem ami nem baj.Ami jó,h fél percre sem gondoltam katára vagy ilyesmi.Teljesen kikapcsolt ilyen téren az agyam.Nagyon aranyos a lány,de nem tudtam eldönteni,h h "néz" rám.Elején nagyon idegesnek tűnt,sokat csavargatta a haját,kezét "szorongatta".
-
törölt tag
válasz fokukac #31635 üzenetére
Hegyet mászni? Mondjuk egy himalája megfelelne a leányzónak?
(#31636) IreN!CuS:
Na ilyen dolgokban nem merek már tanácsot adni. Esetemben tudom, hogy az a jó, ha első találkozáskor érzem, hogy "rendben van" a Fräulein.
[INagyon aranyos a lány,de nem tudtam eldönteni,h h "néz" rám.
Nem tudom, ez most miért fontos számodra. Ha komoly kapcsolatot keresel, ne akarj megfelelni, ne agyalj azon, hogy most szimpatikus vagy-e neki, vagy sem, csak add magad. Vagy lesz belőle valami, vagy nem, kár előre leosztani a lapokat, aztán esetleg csak erőlködni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lezso6 #31638 üzenetére
Megmondjam mire? Arra, hogy végre...
Egyébként nimfomán a lány/könnyűvérű? Mert ha nem fekszik le fűvel-fával, és úgy beszél Veled erről, akkor elég egyértelmű, miért főtéma ez. Ha már nem érzel rá, hogy akar Téged egy nő, legalább gondold végig logikusan; könyörgöm, miért van 140-es iq-d, ha nem használod pont ilyenkor? -
orbano
félisten
válasz #56474624 #31641 üzenetére
szerintem azért mer már felhozni ilyen témákat, mert nem tart tőle, hogy félreérti. ezért is gyanítom az LCSBt. kezdő egyetemista koromban én is beleestem ebbe a csapdába egy olyan csajnál aki az elején szimpatizált velem. csak aztán oviztunk, én összejöttem valaki mással, és így szép lassan LCSB lett belőle. pedig minden nap msneztünk, meg kibeszéltük hogy milyen magányos az ágya...
A vér nem válik VAZZE!™
-
Lirion
addikt
Én nem gondolnám, hogy az ő korukban a jövővel meg nagyon komolyabb témákkal kellene foglalkozni. Az egyetlen komoly dolog ekkor az érettségi és felvételi, előbbi a vicc kategória, utóbbi meg ismerve a jelenlegi oktatási rendszert... mind1. Szóval valszeg egyikőjük se élete párját keresi, csak egy társat, akivel most jól tudja érezni magát. A lányok meg, el se hinnéd, mennyire szeretik a komolytalanságokat. Ha nem hiszed, menj el egyszer a bnőddel egy játszótérre.
Együtt alvás: a srác is együtt aludt vmi csajjal szilveszterkor. Na mind1, én nem tekintek senkit ribancnak azért, mert lefekszik vkivel amikor nincs állandó kapcsolata.
-
Lirion
addikt
válasz tibi666 #31617 üzenetére
Amíg azt gondolod, hogy nem tudsz mit nyújtani, meg a pozitív tulajdonságiadat nem tekinted értéknek, addig nem is jutsz előrébb. Sokadszor leírom neked: a pénz nem számít értéknek.
Azért csendben megsúgom neked, hogy nem a társaság elsősorban a rossz, ahol ismerkedsz, hanem te magad vagy a rossz. Miért beszélgessen veled bárki csaj mélyebb témákról, ha te sem vagy képes rá, mert a gondolataid csak a pénz körül forognak és minden más értéket szarnak és értelmetlennek tartasz? Amíg a saját értékeidet így lenézed, egyszerűen meg sem érdemled, hogy egy normális lány megszeressen.. Tedd rendbe saját magadat és utána keress egy társat. De ezt hiába írjuk neked sokan már hónapok óta, nem vagy képes belátni, hogy változtatni kell magadon.
A kedvesség, figyelmesség, odaadás cool, de amíg az a célod vele, hogy megszerezd vele a csajt, addig mások szemében ez csak trükközés lesz és az ellenkezőjét éred el vele, mint amit elérhetnél. Ha teszel vmit, azért tedd, mert neked jól esik és ha neked az esik jól, attól leszel boldog, hogy mondjuk másoknak segítesz, akkor tégy úgy. Még akkor is, ha viszonzásképpen semmit nem kapsz érte. Boldog és elégedett leszel és ez máris sokkal vonzóbbá tesz az értelmes nők szemében is. -
Lirion
addikt
válasz IreN!CuS #31633 üzenetére
Te csajjal aludtál, ő sráccal, semmi rossz nincs benne, kivéve, hogy úgy fest, mindketten bosszúból, a másiknak ártó szándékkal tettétek. De a ti dolgotok.
(#31636)
Ha csavargatta a haját és szorongatta a kezét, minden bizonnyal bejöttél neki. Hogy a vége hogy sikerült, arról semmi info, szóval lehet pozitív és negatív is. Info hiányában nem lehet erről most mit mondani. -
Lirion
addikt
válasz lezso6 #31640 üzenetére
Szerintem az a te nagy bajod, hogy nem bírod felfogni, hogy a csajoknak is ugyanolyan piszkos a fantáziájuk, mint a pasiknak, sőt, még mocskosabb és ők is szeretik a szexet, még jobban is élvezik, mint a pasik és vágynak is rá. Azt gondolod erről a csajról is, hogy ő egy szemérmes kis szűz lány vagy ilyesmi, holott lehet, hogy arra vágyik, hogy vki elkapja és vadul addig d*ja, amíg már járni sem fog bírni az élvezettől, miközben mocskos és perverz szavakat suttognak a fülébe..
Egyébként nem mind1, hogy beszél veled a szexről. Ha úgy, hogy kvázi felajánlásokat tesz (pl. milyen üres most az ágy mellettem), akkor egyértelmű, hogy azt akarja, hogy elkapd. Ha csak jókat kuncog az ilyen vaginamásoló cuccokon meg szex sztorikon, akkor nincs esélyed. -
elmoraan (r)
aktív tag
Tapasztalt szaktársam imígyen írta le legutóbbi nőügyét:
"Barátaim!
Ma izgalmas kalandom akadt egy nővel, el kell mesélnem!
Fiatal volt,
csinos,
szőke,
kedves,
mosolygós,
filigrán,
egészen közel hajolt,
a szemembe nézett,
hosszan,
mélyen,
majd ezt mondta:
-Szürkehályog, műteni kell.""Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Háztartási gépek
- Microsoft Excel topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest