Hirdetés
Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
válasz Bencus88 #15353 üzenetére
Menj el csocsózni a haverokkal, WoW-ozz hajnalig, élvezd, hogy bármit csinálhatsz, hogy nem kell megosztanod senkivel a szabadidődet! Hidd el, ha már kapcsolatban leszel valakivel, ezeket az időket fogod visszasírni!
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
Bencus88
nagyúr
Azzal nem volt baj ő maradt csócsózni meg bulizott nélkülem, mivel azt mondta velem nem lehet mert állandóan rajta lógok és kizárom, hogy a barátaival is lehessen.És szeretne elmenni csak a barátaival blabla.Aztán én is elmentem nélküle mondtuk együtt is megyünk, de mndig valami közbejött.És véglis ez miatt ment tönkre ez a kapcsolat keveset mászkáltunk buliztunk sokat ültünk itthon.Nem éreztem azt a szeretetet iránta amit én nyújtottam neki így jó, hogy féltékeny voltam meg paráztam.
-
Esmein
nagyúr
Ezzel de egyet tudok érteni... Persze csak akkor működik ha kölcsönös és nem billen a hobbi irányába túlzottan a mérleg nyelve, illetve ha valamelyik félben tüske marad emiatt, amit nem tud megbeszélni az gond lehet(és lesz is, csak idő kérdése).
[ Szerkesztve ]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Apollyon
Korrektor
Kicsit kellemetlen, mert még egy ex nőmmel sem voltam/vagyok rosszban. A legutóbbival sem vagyok rosszban, de azért nem beszélnék vele többet. Pedig vissza kéne kérnem a 6500 Ft-omat amivel lóg, egyrészt mert kell, másrészt nehogy már jó legyen neki
Remélem nem lesz több ilyen. Mármint ha szakításra kerül sor a jövendőbelivel akkor maradjunk jóban mindörökké. Nem mintha én nem akarnék, csak nem tudok mert vannak dolgok amiket bár el lehet felejteni, megbocsátani nem.Más. Mivel Bp-i vagyok, hajlamos arra h vidéki nőket találjak magamnak Amit már ugye korábban meséltem. Tegnap is, meg holnap is adódott/adódik a lehetőség h összejöjjön valami, mert dolgozunk egy projekten és hát Tatabányán van a helyszín. Mégpedig össze kéne jönnie, csak azt vettem észre mintha őt is nyugtalanítaná h én bp-i vagyok, ő meg bicskei. Pedig amikor tudunk beszélgetni mindig odajön és kínálja magát, hja és mesélte h jön majd Bp-re melózni. És most nem tudom. Nincs senkije, viszont látszik rajta h akar valakit (engem ). Én meg szintén akarom. De ennél kicsit bonyolultabb. Valszeg tudja mit akarok mert néha "elkapjuk" egymás tekintetét, afféle szemezés. De itt annál többet kéne minthogy csakúgy elkérem a számát... Talán meg kéne várnom amíg jön ide melózni?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
golyani
őstag
ajjh... nem jó egyedül. de most másra nincs kilátás. remélem hamar elmúlik...
... vagy talán ha újra...
-
tildy
nagyúr
válasz Esmein #15367 üzenetére
Akár többet is. Lásd Kidus és tiv.
Bp-Bicske távolság távolság? Na hadd ne nevessek...
Simán bejárnak onnét pestre dolgozni emberek....[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Apollyon
Korrektor
Jól van már
De jelenleg egyikünknek sincs autója... Vonatozni ilyen hidegben meg nem rossz.
Mondjuk nem a távolságtól függ abszolút, csak azért ez is befolyásolhatja de nem fogja.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Bencus88
nagyúr
Mér van az, hogy legszívesebben megírnám, hogy próbáljuk meg újra és, hogy én is alkalmazkodok hozzá mindenben ő is engedjen.És megyünk mindenhova meg adjon egy esélyt.És ha meglátnám elbőgném magam, hogy 2 hete még velem mászkált most meg már hozzá sem érhetek.És meglátnám valakivel nagyon féltékeny lennék.
Ja tesójával beszélgettem és mondta nem nagyon lát esélyt folytatásra és, hogy a tesójának érettebb ember kell meg akivel mehet minden nap mindenhova.Meg mondott egy olyat ami nagyon nem tetszett, hogy nem látott sokat, de könyörgök én minden nap mentem volna ő volt az elfoglalt.És nem tudom most érdemes e lenne írni egy sms-t legalább megnyugodnék, hogy mindent megtettem, nemtom egész nap töröm az agyam ááá
[ Szerkesztve ]
-
-
Mawyx
őstag
Igen, ennyit símán tepernek reggelente melóba, suliba emberek meg vissza, ez nem jelenthet gondot. Pláne hogy nem is 2 eldugott kis faluról van szó valahol a világ vége után 3 lépéssel.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Bencus88
nagyúr
válasz Esmein #15374 üzenetére
Nem tudom mindenki azt mondja hagyjam békén és ne írjak neki, de ha nem írok lehet majd azt gondolja, hogy szakított és ha érez is pici reményt a folytatásra nem meri megírni mivel kidobott és nem akar játszani az érzéseimmel.De ha tudja, hogy még mindig szeretem és akarom és képes vagyok megváltozni nem tudom mit gondolna és megbocsátana e.Lehet nagyon pofára esnék, mert lezárta magába már és tényleg nem akar semmit, nem tudom...
-
Bencus88
nagyúr
ÁÁ tesóm nagyon búzdít, hogy hagyjam békén.Szerintetek ha hiányozni fogok neki megkeres?És nem gondolja azt, vagy nem fél majd írni?
-
tildy
nagyúr
válasz Bencus88 #15375 üzenetére
Tedd ahogy gondolod, de ez szerintem a kidobnak az ajtón, ablakon is bemászok esete.
Én is csináltam ilyet, Hogy megbántam-e? Talán ma már nem tenném. De ott és akkor lehet az kellett."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
orbano
félisten
válasz Bencus88 #15375 üzenetére
nem igazán hat meg egy nőt, ai szakított veled, és "megcsalt" az, hogy te mennyire szereted és mennyi mindent megtennél érte. sajnos nem igazán így működnek. de lehet tényleg az kell hogy ess jól pofára és tanuld meg ezt a saját károdon. én is ezt tettem, és dédelgettem ilyen naív gondolatokat magamban, mint most Te Csak ne tökölj ezzel sokat, és ne fuss sok kört, mert akkor becsavarodsz. Intézd gyorsan és utána zárd le ténylegesen.
A vér nem válik VAZZE!™
-
tildy
nagyúr
válasz orbano #15381 üzenetére
Ahogyan nem igazán hat meg egy férfit sem , aki szakított veled, és "megcsalt" az, hogy te mennyire szereted és mennyi mindent megtennél érte.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
frame>24
addikt
válasz orbano #15386 üzenetére
Csak ezen tildy felkepta a vizet, mert nőt írtál. (Igen, valóban az általános emberi vonás)
Mosmeg majd mingyá beír, hogy nem is kapta fel[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Wolverine
félisten
válasz Bencus88 #15390 üzenetére
Egy dolog miatt hívd csak fel, ha már fel akarod: hogy közöld vele, soha az életben nem akarod látni
Amúgy ha hiányoznál neki, akkor keresne. Ha nem keres, akkor eszébe sem jutsz."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
aLávaló
csendes tag
Na lehet hogy felpörgetem a topikot én is! Eddig kívülállóként régóta olvaslak titeket és tanultam bőszen más hibáiból. Legalábbis remélem de lehet hogy ma én is ba***asz pasiként végzem de legalább megpróbáltam a dolgot.
Szitu:
- 3-4 éve ismert csaj haveri körből, kb féléve kezdtem belehabarodni most már sikerült teljesen
- nem egyszerű eset mert kevésnek érzem magamnak hozzá magam(de ez saját hülyeségem)
- haver csajból barátosnét csinálni nehéz, vagy összetöröm a szívemet mert nemmel fog válaszolni és elveszitek egy barátot és nagyon sok mindent ezzel, vagy minden klapolni fog. Köztes lehetőséget nem látok...Ezt tőletek tanultam.
- vannak azért előjelek a pozitív végkifejletre de mivel nőből van azért lehet hogy félreértettem a dolgokat de remélem hogy valamit jelent hogy az elmúlt hetekben ha volt szabadidőnk azt 2-esben vagy társaságban töltöttük és nagyon jól éreztük magunkat
- van egy volt pasi a képben aki 2 lovat ült meg egyszerre és ez a csaj volt az egyik és még mindig bekavar a képbe.Szóval nem tudom. De muszáj lépnem valamit mert már sokat kattognak az agykerekeim és a hormonok...Vagy nyerek egy szívet vagy összetörik a sajátom.
Drukkoljatok! Beszámolok majd hogy okuljatok rajtam pozitív vagy negatív értelemben -
tildy
nagyúr
válasz orbano #15388 üzenetére
tildy most mással van elfoglalva, nem akadékoskodik itt mindenféle dolgokon
Meg amúgyis annyira máshol jár az agyam, azt sem tudom/értem miről beszéltek
Amúgy tény és való, igaz mindkét nemre.
És az is igaz, hogy mindkét oldalon is álltam már. Nem vok kivétel
Amúgy nem kaptam fel a vizet, csak épp valaki eszemebejutott, meg az amit utána csináltam, ennyi...[ Szerkesztve ]
-
aLávaló
csendes tag
válasz zoltanz #15395 üzenetére
Biztos, tudom magamról!De küzdök ellene
De túl sok rossz tapasztalatot olvastam itt kevés jóval és ez pozitív és negatív is egyszerre.
És egy olyan szituációt akarok jóra fordítani ami nem egyszerű. Pl. ne kezdj ki olyan csajjal aki nincs tisztában magával, legyen egyedülálló stb.
De ahogy mondod a legrosszabb az egészben hogy elveszíthetek egy barátot és a baráti körömet igencsak felbolygatná. Ezt sajnálnám az egészben a legjobban, amúgy csak egy tapasztalatszerzésnek kéne felfognom. Berúgni nem fogok csak utána örömömben vagy bánatomban... -
fordfairlane
veterán
válasz aLávaló #15392 üzenetére
"- Nézze, fiam, maga fiatalabb annál, hogysem el tudná fogadni mások bölcsességeit, de megmondhatom: a szerelem nagy ellenség. (...) Bizony. A költők örökké félreismerik a szerelmet. Sokszor szántszándékkal. Mert a szerelem nagy mészáros. A szerelem nem vak. Ohó, korántsem. Inkább kannibál, és olyan a szeme, mint a sasé. A szerelem rovarszerű. És örökké éhes.
- Mivel táplálkozik? (...)
- Barátsággal. Barátságot zabál."x gon' give it to ya
-
aLávaló
csendes tag
válasz fordfairlane #15397 üzenetére
Találó!!!Benne van minden.Kösz.
Na estefelé lenne a találkánk és vágja már a szitut hogy miről akarok beszélni vele. Indítsak úgy mintha randi lenne esetleg egy szál virág vagy csak úgy. Kezdem magam felspannolni pedig inkább nyugodtnak kellene lennem, még jó hogy nincs a főnököm a hátamba mert most már nem tudok koncentrálni. -
fordfairlane
veterán
válasz aLávaló #15398 üzenetére
Indítsak úgy mintha randi lenne esetleg egy szál virág vagy csak úgy.
Majd jön Orbano, és ad tanácsot. Tőlem ilyenre ne számíts. Egyébként is megfogadtam, hogy nem jövök többet ebbe a topikba, de nem tudtam megállni, hogy ezt az Stephen King idézetet ne kopizzam ide.
x gon' give it to ya
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest