Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wéercé
junior tag
Üdvözletem!
Segítséget szeretnék kérni ESET NOD32 antivírus programmal kapcsolatban.
Munkahelyi és saját gépen használom évek/évtizedek óta.
Minden évben megújul és egy évvel meghosszabbodik az érvényessége.
Eleinte minden évben e-mail-t kaptunk, amiben azonosító és jelszó segítségével hosszabbíthattuk az érvényességet.
Pár éve, kb. 6-7 éve, már nincs e-mail, csak automatikusan hosszabbodik az érvényesség.
Most saját gépet váltottunk, és a kérdésem az lenne, hogy erre az új gépre van lehetőség a régi gép ESET NOD32 virusírótját áttelepíteni?
A licencazonosító megvan, de ezen kívül semmi más.
Ha jelszó is szükséges hozzá, gondolom pedig szükséges, az nincs, mert már évek óta nem jön e-mail értesítés ezzel kapcsolatban.
A rendszergazda nem elérhető sajnos.
Tehát, van lehetőség arra, hogy csak a licencazonosító ismeretében az új gépre fel tudjam telepíteni a meglévő és érvényes virusírtót?
Köszönöm! -
wéercé
junior tag
válasz Jack Oneill #7948 üzenetére
Köszönöm a választ!
Nem tudom hogy a Sicontac-e az eladó, és már évek óta nem érkezik e-mail, legalább is nekem nem.
A licenc kulcs megvan folyamatosan.
Nálunk több mint 14 év az előfizetés, csak én nem értek hozzá, sajnos.
ESET fiókom nincsen, eddig nem is volt rá szükségem.
Tehát ahogy írja, a licenc kulcsot használva bármelyik gépre lehetséges a telepítés.
Már csak azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudom ezt az új gépre telepíteni?
Licenc azonosító megvan, ezen kívül semmi egyéb.
Így is lehetséges?
Köszönöm! -
wéercé
junior tag
válasz Jack Oneill #7950 üzenetére
Köszönöm ismét!
Megpróbálom.
Licenc kulcs vagy azonosító, talán ugyanaz.
Legalább is én ezt találtam a keresgélés közben a neten.
Az azonosító megvan, csak a kulcs nekem érkezzen, ne az eddigi rendszergazdának, mert azzal nem sokra megyek. -
wéercé
junior tag
válasz Jack Oneill #7952 üzenetére
Hát akkor valószínűleg bukó a dolog részemről sajnos.
Cégesnek céges, de jogutódlással már a harmadik néven működik.
Azt, hogy mikor és melyik céges e-mail címen történt a regisztráció, már nem tudom és közben a rendszergazda aki intézte ezeket is változott.
Írnék email-t a Sicontac-nak, de egyáltalán nem vagyok biztos benne hogy közvetlenül tőlük lett vásárolva a licenc, vagy inkább valószínűleg nem.
Eddig amúgy rendben működik, minden évben automatikusan hosszabbodik az érvényesség, csak most a gép váltás miatt az egyik régi gépről az újra kellene "áttenni" a vírusírtót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest