Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Woodslave #1765 üzenetére

    Nahh grat, faszán végignyomultál rajta (: Hja én se nézek semmi spoilerezést /mennyi tartomány, milyen bossok stb/, utólag szoktam megnézni, hogy milyen taktikát ajánlanak a bossra. Illetve bocsánat 1 bűnöm van, a kodamákat amiket nem találok meg a pályán, azt megnézem guide-ban, jópár olyan volt, amit életben nem találtam volna meg :B
    Hát a dupla tengu az nekem is elég kemény mutatványnak tűnik, 1el is rollerezek rendesen.. Baromi nagyot sebez, elég sok hp-ja is van, 1x elnézelek 1 blokkot és simán halsz is megfele.
    Ezt én is néztem, hogy mik köszönnek vissza pl bossok újrafelhasználása, de engem meglepő módon nem zavar. Ez az egész japán környezet engem visz magával a játékban, illetve a loot rendszer is elég fasza, rendesen beszippant, hogy jobb cuccot farmolj (:
    Tényleg jelenleg hányas lvl-en állsz? Én mostanság hanyag vagyok, simán bukok 40-50k amritákat is ami nálam több, mint fél szint. 2 szintet kéne lépnem, hogy be tudjam adni az onmyio ill a ninjás dojot.

    "It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

Új hozzászólás Aktív témák