Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazac_
tag
válasz morfondőr #56145 üzenetére
Nekem is tegnap jött meg az akvás Mario vs Donkey motyó, persze nekem sem jutott tilitoli. Szerintem életem első és utolsó előrendelése volt, mert így később is kaptam meg, mintha boltban vettem volna, és a 3 évesem kezébe se tudok mit adni.
Illetve megkeresett egy kollegám, hogy volna eladó játéka, s ha már így alakult, átvettem Tőle egy Zelda BOTW példányt, hát... Úgy pörgött le az első 2,5 óra, mintha muszáj lett volna, de kicsit az az érzésem, hogy "agyonnyom" a játék, akkora a terület, közben meg kapom az átvezetőben, hogy "You must hurry, Link... Before it's too late...". Hát remélem nem kell ténylegesen kapkodnom.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest