Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
Igen, én is erre gondoltam (laptopnál többször volt olyanom, hogy új Windows telepítés után egyszercsak 25%-nál kidobta hogy mindjárt kikapcsol, mert pontatlan volt a kijelzés, meg olyan is volt, hogy 7%nál még elment másfél órát). Meg most figyeltem, hogy Zelda alatt ilyen 3perc/1%, azt meg felszorozva igazából kijön az 5 órás üzemidő (a kijelző fényereje félnél van)
Közben a primary konzol átállítását megtaláltam, remélem nem ennek nem lesz baja, mert idén többet nem tudok ilyet csinálni a weboldalról (persze support gondolom ilyenkor segítene azért)
Jó lenne, ha végre ezt a szerencsétlen Zelda-t végig tudnám játszani, még csak a felénél tartok, de ugye eszköz hiányában elég nehéz lett volna tolni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest