Új hozzászólás Aktív témák

  • hszilard666

    veterán

    válasz petymek #31208 üzenetére

    “A tablet computer, commonly shortened to tablet, is a mobile device, typically with a mobile operating system and touchscreen display processing circuitry, and a rechargeable battery in a single, thin and flat package. ... In 2010, Apple released the iPad, the first mass-market tablet to achieve widespread popularity.”
    Szerintem fedi a valóságot, főleg hogy andorid alapú az OS.

    “Egy ajánlást az alapján kell értelmezni, ahogy az meg van fogalmazva, le van írva.”

    Ezen túl az alapján is hogy hova van írva. Remélem nem kell magyarázni hogy egy nintendo switch topikban mi az inercia rendszer.

    “Hordozhatóság, tehát nem elfogadható, mert ez is inkább marketing duma.”
    Szóval azt mondod hogy a switch nem egy mobil konzol? Dehogynem. Azért mert a te use case-edbe nem fér bele, az nem az eszközt minősíti. Igenis hordozható konzol. Az elmult 15 hónapban elég sokat voltam úton és 2 megbeszélés között vidáman doomoztam kávézókban, plázákban. Gyönyörűen lefedi a hordozhatóság fogalmát.

    ”valóságban közelébe nincs a hivatkozott PS4 grafikai tudásának”

    Ismét leírom hogy a két konzolt nem lehet összehasonlítani. Míg a switch egy hordozható-dockolható hibrid megoldás, addig a ps4 egy helyhez kötött eszköz. Azért mert te a switchet nem hordozod nem az jelenti hogy nem mobil.

    ”az jön le belőle, hogy ez maga csoda”

    Nem tudom mennyire mozogsz az informatika világában, de én 12 éves korom óta követem az informatikai eszközök fejlődését, sőt, egy időben hardver kereskedelemmel foglalkoztam. Otthonosan mozgok a témában, és így mondom azt hogy igen, közel csoda, és süvegelendő teljesítmény hogy a cryengine fut egy mobil eszközön, úgy hogy ezt akksiról órákon keresztül tudja nyújtani.

    “Az árra is kitérnék, ami szintén az a kategória, amit reálisan nem ér ez sem.“

    Ezt fejtsd ki kérlek. Abszolút nem értek egyet. Egy witcher, egy doom, egy burnout sokkal drágább, és azoknál is ki merem jelenteni hogy megérték a vételárat. De mondjuk itt megkövetem magam, a felhasználó anyagi hátterétől függ hogy mi éri meg igazán.

    Próbáld meg légyszi a fent említett problémákat nem a saját szemszögedből vizsgálni. Szerintem az objektivitás hiánya minősíti az egyén mentális képességeit.

    AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

Új hozzászólás Aktív témák