Új hozzászólás Aktív témák

  • torik

    senior tag

    válasz tboldi #20807 üzenetére

    Ismerős érzés, alaphangon mindig pc-n játszottam, miután vettem egy ps-t és switch-et érdemben alig használom játékra, pedig még mindig ezt tartom fő platformomnak :D nincs mit tenni az exkluzívak sokat dobnak a dolgon, multi-platform címek pedig annyira nem nagy durranások mostanában.

    Apropó, új Pokemon Sword & Shield-ről vélemény? Mivel ez az első nintendo konzolom így a széria nekem kimaradt, egyedül a legelső Red-et toltam végig telefonon annak idején így nagy rálátásom nincs a dologra, viszont rá-ránéztem mindig kíváncsiságból amikor jött egy új játék..
    Most hogy nézegetem az új részt visszanéztem régebbi címeket és ránézésre ez valahogy nem tűnik annyira érdekesnek. Ez az egész dynamax dolog valahogy tök fölöslegesnek tűnik (a mega evolution sokkal érdekesebbnek hatott), a világ elég kietlen és olvastam hogy csomó szörnyi kimarad a dologból.

    Nincs meg az a "hú ezt kipróbálnám" fíling mint régebben. Persze lehet hogy kívülállónak csak ennyi jön le, aki jobban ismeri frencsájzt mit gondol? Jönnek bele olyan mechanikai újítások / új ötletek ami feldobja a dolgot?

    All that and a bag of chips

Új hozzászólás Aktív témák