Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fkris
őstag
A bordó az aljzat
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
válasz slice14 #11052 üzenetére
Mire cseréljem az aljzatot?
Most natúrba rádugtam, meg sem mukkan, nem is villog, hogy rádugtam egy ethernet kábelt a gépre.Még a hálózatra sem cuppan fel, semmi.
Nem kéne hozzá egy szolgáltatós modem, hogy jöjjön rajta a net?"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
LógaGéza
veterán
válasz slice14 #11055 üzenetére
De azért ugye az megvan, hogy a kétportos aljzatba is két kábelnek kell bemennie a hálózati elosztóról (hub/switch/router/bármi)? Az az opció amiről te beszélsz az max 10/100as hálónál működhet, 100Mbps elméleti maximum sebességgel, mert az úgy működik, hogy a csatlakozó 1-2-3-6 lábai az egyik, a 4-5-7-8 lábai a másik kimeneti RJ45 aljzat 1-2-3-6 lábaira vannak kötve. Ergo mintha egybe lenne fonva két kábel - ja és mind a két végére kell Y elosztó.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
slice14
veterán
válasz LógaGéza #11056 üzenetére
Jaja, ezért mondtam még egy olyat is hogy egy RJ45 elosztó is megoldható a történet.
Alzat - RJ45 elosztó - ebből ki jön a két kábel.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Fkris
őstag
válasz slice14 #11055 üzenetére
Abban az aljzatban csak az a kábel van, amit beletettek a ház építésénél, semmi más.
Net már ment róla egyszer, utána költözött ki a nappaliba"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
twine
veterán
válasz randras_83 #11054 üzenetére
Én nem megyek...
Túl sok homoerotikus tartalom hagyta el Fkris "tollát"...
Én nem akarok bajba kerülni....
És az istenre kérlek cimbora, te is vigyázz magadra...
Nehogy így járj nála:
[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
válasz slice14 #11060 üzenetére
Aa, semmi ilyesmi.
Randrás ötlete tetszik, kibontjuk a falat a gecibe.
Gyere twine, lakik a szomszédban egy fincsi husi tanárnő, nála is kiüthetsz pár dolgot..."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
twine
veterán
Köszönöm az invitálást...
Hál'isten mostanában, hogy is mondjam...már logisztikázni kell, hogy ne fussanak össze az "ügyfelek"
Nem tudok nemet mondani,,,borzasztó...Komolyan meglepő dolgok történnek körülöttem...
Csak már "itt" sem részletezem, mert ...mert nem...Már azon gondolkodtam, valami blogot kellene elkezdenem írni, anonimitásban...de ahhoz a sztorikat , és embereket annyira ki kellene csavarni,,hogy ne ismerjen senki magára, vagy a környezetre, már nem ugyanaz lenne..mint az életben...
Vagy a csillagzatom szerencsés, vagy....jó a titkos marketing a hátam mögött
Vagy a tkm tudja...
Minden esetre, köszönöm,,,nem kérek tanárnőt,,,van (abból is) elégDe szerintem az ilyesmivel nem vagyok egyedül...érdekes a világunk,,,és az emberek különbözősége,,,és a titkos kis világai mindenkinek...amiről a felszínen nem tud a környezet....imádom ezeket a bugyrokat
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Komolyra fordítva a témát, azt amúgy tudtátok hogy a fenék nem a legjobb dolog a világon? De nagyon közel van hozzá.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Fkris
őstag
válasz gzbotii #11065 üzenetére
-Mi a hasonlóság a láncfűrészben és a pinában?
-Egy rossz mozdulat, és az ujjad megy a picsába
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
rootkiller
őstag
Egyébként miért jó az anal?
Artengo TR 990 Pro
-
slice14
veterán
válasz rootkiller #11070 üzenetére
Annál jobb.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
horvathkrisz
addikt
válasz rootkiller #11070 üzenetére
Dugj meg egyszer egy analat, oszt' megtod' miért olyan jó.
-
twine
veterán
válasz horvathkrisz #11072 üzenetére
(#11070) rootkiller:
Miért jó az embereknek,az összes fetisizmus, perverzió, szexuális aberráció?[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
válasz gzbotii #11074 üzenetére
Én a tiédet ismertem tangával, mégsem szóltam bele.
Azthittem a vulkániak békések, és nem pedig konfliktus-kedvelőek!"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
gzbotii
nagyúr
Tiednek logikai úton semmi értelme nincs. Értelmezed.
Tanga meg önmagában semmire se jo, ha nincs hozza adott értek. Egy formás fenékkel mar van amit kezdeni.Eredményes és hosszú életet
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
randras_83
addikt
Apa én is imádom... Fkris perverziójáról jut eszembe amikor az egyik kolléganőm (imádom a kiscsajt) belefolyt az általam oltogatott kolléga és köztem lévő verbális jellegű kommunikációs áradatba, majd közölte a kollégámmal, hogy "ha buzi lennék szúrnálak". Gyerekek sírva röhögtem.
https://www.flickr.com/randras83/
-
twine
veterán
válasz randras_83 #11078 üzenetére
Ezt már hallottam egy másik változatban..."ha *uzi lennék,lesz0pnám..."
(Egyik színészről volt szó ...)
-
Just_Reboot
addikt
válasz horvathkrisz #11081 üzenetére
+1
-
horvathkrisz
addikt
válasz Just_Reboot #11082 üzenetére
Dik! Hiányzik egy "n" az aláírásodból.
-
Just_Reboot
addikt
válasz horvathkrisz #11083 üzenetére
Köszi, javítottam.
-
horvathkrisz
addikt
válasz randras_83 #11085 üzenetére
Kiverte rájok, oszt' minket meg má' leszarik.
-
randras_83
addikt
válasz horvathkrisz #11086 üzenetére
Na szép.... Éljenek a digitális cimbik...
Legalább neki jó volt... Én meg majd adok szerelmet az asszonynak, csak még kéretem magamhttps://www.flickr.com/randras83/
-
horvathkrisz
addikt
válasz randras_83 #11087 üzenetére
Kéreted magad? LoL
Mi vagy te, fürdőskurva? -
randras_83
addikt
válasz horvathkrisz #11088 üzenetére
Apukám ezért a testért meg kell dolgozni, nem ugy van hogy csak úgy hajrá.
https://www.flickr.com/randras83/
-
horvathkrisz
addikt
válasz randras_83 #11089 üzenetére
Loooool
-
NTonee
veterán
-
Jadro
veterán
válasz randras_83 #11085 üzenetére
Elkezdtem fotózni, de elkaptak egy körre és nem sikerült befejeznem. Aztán meg elaludtam. Hihető a sztori?
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest