Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Is Eseményvideóztunk, ebbe családi ünnepségek (esküvők, szülinapok, keresztelők, de még temetések is vannak), városi rendezvények, és bármi amit meg kellhet örökíteni.
Péntek reggel még beszéltem vele, annyit mondott majd hív - azóta is Pedig lelkiekben már felkészültem a Touchwizre
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
TTTotya
senior tag
válasz randras_83 #10593 üzenetére
Nem tom mi van vele, de e geekbuying-on olcsóbb Amúgy még sosem rendeltem a tiny-ról, nem tudom eredetit küldenek-e, a geekbuying-ról jött a piston 3, az eredeti.
#10601 LógaGéza: Fel lehet arra készülni eléggé egyáltalán? Nem tudnék annyit inni, hogy rá tudjak nézni a touchwiz-re De megpróbálnám
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz TTTotya #10602 üzenetére
Majd kezdetnek felrakom az új kedvenc launcherem! Ajánlom próbára, nekem most nagyon bejött
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
randras_83
addikt
-
TTTotya
senior tag
válasz randras_83 #10605 üzenetére
Am. ha jól tudom a tinydeal sem garázsbót szinten működik, úgyhogy csak nem vernek át
Tegnap véletlenül vettem egy Lg G watch-ot az Ebay-en. Rálicitáltam, hogy majd úgyis túllicitálnak, de nem, úgyhogy az enyém lett, az asszony meg nem akarja megérteni, hogy véletlen volt és ezért jön már megint egy új kütyü...
[ Szerkesztve ]
-
TTTotya
senior tag
"Véletlenül" kíváncsi lettem milyen az Android Wear.
De amúgy tényleg nem akartam megvenni, mert ez tetszett a legkevésbé, de annyira olcsó volt, hogy úgy gondoltam, dobok rá egy licitet, ha meg feljebb megy majd az ár akkor másé lesz. De nem lett
Amúgy is mit magyarázkodok itt, párom nem is olvassa a fórumot
-
pcnet
addikt
válasz TTTotya #10608 üzenetére
Én így vettem anno Galaxy Tab wifi only-t anno 50e ft-ért mikor 74e-ért ment. Srác ajándékba kapta, de nem kellett neki. Számla, gar levél volt hozzá, 2 hetes volt a cucc. Gondoltam licitálok egyet, majd túl licitálnak. De nem. Jött az email Teszveszről, hogy gratulálnak az enyém a cucc. Írtam srácnak, hogy gondolom annyiért nem adja el. De eladja, mert neki nem kell. Használtam pár hónapig, majd elcseréltem egy HTC HD2-re. Szóval van ez így, hogy véletlenül vásárol az ember.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Fkris
őstag
Szerintem valami komoly buli lehetett tegnap, csak engem nem hívtak, mert 9 en vagyunk az előadóban órakezdés előtt 5 perccel ...
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
-
slice14
veterán
Ogy kis off az off-ban:
Egy sense mutáns, note4 időjárás ikonnal.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
randras_83
addikt
Na gyalázom a Note 2-t. Szép frankó cucc csak valahogy a net nem az igazi. Playes letöltés lassú
https://www.flickr.com/randras83/
-
gzbotii
nagyúr
válasz randras_83 #10618 üzenetére
Igen, mert a kínai titkosszolgálat is at kell nézze előtte
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Fkris
őstag
válasz randras_83 #10621 üzenetére
Ha en nekem van 4g m, abbol senki ne csipjen le semmit, azzal meg tervem van, egy durva hetvegere...
[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Scooter74
őstag
válasz randras_83 #10618 üzenetére
Ezek szerint megérkezett a cucc!
Majd egy részletes beszámolót szeretnék kérni.
Gondolkodom, hogy eladom az N4-t és lányomnak veszek egy Xiaomi Redmi Note 2 Prime telefont!Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
twine
veterán
-
horvathkrisz
addikt
Valamelyik nap ki lettem tiltva egy orara a ph-rol, merthogy ismetelten vulgarisan nyilatkoztam. Igazat is adok a modinak, mert nem ide illo, pedig csak egy b+ volt. Na jo, meg elotte kcsgztem is valakit egy jutubos videon.
De hogy a zsindexesek milyen ocsmanyul irnak, az meg rendben van. Okadek egy balliberalis aberralt oldal. Ne olvasd, meg akkor se ha viccesnek tartod. Szokj le a bulvarfosrol, egeszsegesebbnek fogod magad erezni.
-
twine
veterán
válasz horvathkrisz #10626 üzenetére
Megijesztesz...
Rá sem szoktam,,, így nehéz lesz leszokni...arról meg végképp nem tudtam, hogy balliberális....és az rossz? az aberráltságot szeretem...jobb mint a perverzióSzóval félre a tréfát...nekem mindegy melyik "oldal",,, olvasom mindet, bármit, ahol a főcím felkelti a kíváncsiságom...a politikát pedig már pár éve lesz@rom...
A tv-m hónapok a sufniban pihenNem nagyon jut el hozzám a bulvár...max ilyen mennyiségben mint amit most olvastál
Ja és sajnos kamu a hír...nem lesz ilyen verekedős alkalmazás
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz horvathkrisz #10628 üzenetére
Látom hajtasz a hetes kitiltásra - mert itt is elégge balra van csapva az oldal
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
randras_83
addikt
válasz horvathkrisz #10630 üzenetére
csak azért mert buzizol meg köcsögözöl....hááát, akkor ebből az OFF topicból már mindenkit ki lehetne tiltani
https://www.flickr.com/randras83/
-
twine
veterán
válasz horvathkrisz #10628 üzenetére
Komolyan kezdek félni...olyan ez mintha megfigyelnék az embert,, "már másodszorra, ugyanarról a portálról" ?!
Szemmel vagyok tartva rendesen...ezek után nem merek, már semmit linkelni, mert még a végén "kideríted" rólam, hogy kínai zsidó vagyok, aki félig roma...[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz horvathkrisz #10633 üzenetére
Épp ezt akartam beírni
-
gzbotii
nagyúr
Ide is bedobom, hátha van valaki nálamnál okosabb: [link]
Főnökömnek az új étterméhez ma létrehoztam egy FB oldalt, és, hogy tudja azt mendezselni telefonról, egyszerűen, hozzá kellene ezt is adni a Pages alkalmazáshoz...csak, hogy ehhez nem volt közvetlen opció, csak hasonlót találtam, az sem működött..When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
tybsen
addikt
Visszakaptam a Nexus ötöt a szervízből, gyakorlatilag majdnem minden kicseréltek. Alapvetően a kamera optikai képstabilizátora miatt adtam be de egyúttal kicserélték a keretet is (így a kijelzőt is ugye) meg egy új hátlapot is kaptam + az akksi is új lett.Garancia még márciusig van rá.
Közben beszereztem egy Honor 4X-et, arra az időre amíg a Nexus szervizben lesz … Nem gondoltam hogy csak hat napot kell kibírnom nélküleMindenesetre kicsit tanácstalan vagyok.. Mert a gyengébb felbontás és a műanyag készülékház ellenére a Honor 4X sem rossz.. főleg a dupla SIM kártya tetszik, nekem ez nagyon szükséges és eléggé megkönnyíti az életemet. Nem beszélve a hatalmas aksiról ami erős nyúzással kibír egy egész napot töltés nélkül , ez is egy elég jó dolog mert úgy el lehet indulni otthonról hogy nem kell gondolkodnom, hogy vajon kitart-e addig az akksi amíg hazaérek néhány óra múlva..
Persze ettől függetlenül nem egy Nexus és simán vannak akadások.. Nem azt mondom hogy nem lehet vele együtt élni de tagadhatatlanul vannak. Összességében az igényeimet kiszolgálja de lehetne egy kicsit gyorsabb.
Szóval igazából egyik sem az én készülékem hosszabb távra , de mivel nem létezik dupla sim kártyás Nexus, illetve a jelenlegi Honor 4X felbontásával Meg a 8 GB belső memóriával sem biztos hogy szeretnék hosszú távon lenni, ezért valami jól optimalizált dupla sim kártyás cucc volna jó, erős akksival (bár amennyire ismerem magam az sem lesz Nexus színvonal és ott is észreveszem a mikro akadásokat...)
Nyilván jelenlegi fóliázott állapotában a Nexus jobban eladható, de valahogy már hozzámnőtt és sajnálok megválni tőle...
Gondoltam megkérdezlek titeket hogy mi lenne egy racionális döntés . Igazából nézegettem a következő Honor 5X-et, minden szempontból megfelelne (csak persze nem nexus).. arra gondoltam hogy eladom a nexust és ha megjelenik az új Honor akkor eladom a jelenlegi 4x-et, addig pedig használom ezt.
B terv, hogy megmarad a Nexus még egy ideig és mellé veszek egy 3000 Ft-os kacatot amiben benne lesz a második sim kártya, igény esetén pedig cserélem a kártyákat.
-
Fkris
őstag
Mi az juc, nyomdokaimba lépsz, és TopikDomina leszel?
A hirdetésekre nagyon harapnak, és még savanyúnak is lenni kell...
-
Fkris
őstag
válasz #49738752 #10640 üzenetére
ez az alapkövetelmény,szerinted slice hogy kapta meg a posztot?
Szegény Just, nem értem, biztos ő is oltogatja az adminokat, mint krisz!
Amúgy a legpörgősebb Nexus topik ezek szerint az 5?
Vagy a 4, esetleg a 7 colos taboké viszi a prímet?
Amúgy meg legalább egyből mehet a törlés, ha az érzékenység kolléga visszatéved a totyikba!
-
-
tybsen
addikt
válasz tybsen #10645 üzenetére
Amúgy közben olyan szempontból megoldódott a dolog, hogy rosszul csinálták meg a Nexus 5 kameráját úgyhogy viszem vissza a szervizbe.. ugyanúgy hangokat ad, serceg vagy nem is tudom, apró kattogások vannak. A kép most ugyan nem vibrál mint korábban, de valamit nem sikerült megcsinálniuk.
-
rootkiller
őstag
De rühellem ha valaki baszik válaszolni a privát üzikre.
Artengo TR 990 Pro
-
randras_83
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest