Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk az szerintem is kb esélytelen.
Viszont részemről azt pont le is szarom, én pont a régi játékok kedvelője vagyok. Nem tudom, hogy működne a beépített kontrollerekkel valami rts, nálam ezen fog állni vagy bukni a dolog, mert ha működni fog, 99%,hogy beszerzek egyet, aztán végigpörgetem kb az összes régi Westwood címet.
Gép előtt már annyira nem sseretek ülni, de a kanapén vagy nyáron a kertben lazulva egy kis régivágású rts-t nagyon tudnék élvezni, akkor is, ha csak a single kampány megy."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új prémium hirdetések
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest