Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz _drk #8261 üzenetére

    A vér konzolosok pont úgy "lenézik" a mobil gaming -et, mint a vér PC -sek a konzol játékosokat. :D Közben meg pont kézenfekvőbb mobilon játszani, mint bármi máson, és az emberek többsége marhára nem foglalkozik a grafikai különbséggel.

    Mert a mobil mindig kéznél van és a játékok többsége úgy van kialakítva, hogy rövidebb etapokra van bontva a játékmenet. Jobban alkalmazkodik a felpörgött életünkhöz.

    Nem beszélve arról, hogy nagyobb volumenű játékok is már irányba vették a mobilokat. Vagyis a hozzá kapcsolódó szolgáltatás segít ebben. Cloud gaming -nél is általában nem amiatt van kritika, hogy kis eszközön kell játszani. Hanem azért, mert nem teljesen adottak a körülmények ahhoz, hogy megfelelő módon fusson mindenkinél. Így gyakorlatilag ha tovább fejlődik ez a szegmens, akkor simán ki fogja váltani egy csomó embernél az asztali konzolt. Ezt bármibe le merem fogadni.

    Pont a mobil az, ami a legjobban megmutatta, hogy mennyire lehet egy eszközbe integrálni azt a sok sz@rt, amit régen mindig magaddal hordtál. Vagy éppen nem hordtál, mert nem volt lehetőséged.

    Hány olyan ember van manapság, aki külön kamerát visz nyaralásra? Vannak ilyenek, nyilván...de ez már egyáltalán nem jellemző. Úgy sem, hogy nem kerülne sokba egy jó minőségű fényképezőgép, ami valóban jobb minőséget produkál.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák