Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Bad Pritt #7863 üzenetére

    Oszinten nem latok itt semmi problemat. Nem azt mondom, hogy biztos nincs, mert siman lehet, hogy van, meg oszinten szolva fingom nincs. Pusztan annyit mondok (meg reten meg erdoben is), hogy ez alapjan a minta alapjan szerintem egyelore panikra nincsen ok.
    Tisztaban vagyok a MS tortenelmi teljesitmenyevel jatekfejleszto studiok menedzselese teren. Talan az EA az, aki sikeresen alulmulja oket. Ettol fuggetlenul tovabbra is nagyon drukkolok nekik, mert... Legyunk oszintek, rohadtul raferne a SONY-ra egy kis kokemeny fej-fej melletti verseny. Ha ezt a generaciot is olyan szinten huzzak be, mint a PS4-est, akkor nem tudom, mi lesz. Mar igy is pofatlanodnak erosen. Mondjuk, az a nagy budos helyzet, hogy megtehetik. Ilyen PC arak, es ilyen ellenfel mellett (mert ertek en minden okot, de amit eddig az MS letett az asztalra ebben a generacioban IS az egy gyenge kegyelemkettes...ala, de csak mert felhuzza oket a GP) mindent IS megtehetnek. Es a baj az, hogy egyre inkabb ugy tunik, hogy meg is tesznek.

    Szoval, na, ne fessuk az ordogot a falra, 1-2 ev es jon a hatszaz csillagos AAA jatekdomping MS oldalon, ertem?! :DDD

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák