Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    Tegnap azon kevés emberek egyikévé váltam, aki fogott már a kezében... (dobpergés)
    Play.date - et! [link]

    És letettem a hajam. Nagyon tetszik. Mondjuk az ára az egekben, annyit egyértelműen nem ér, de tippre nem is olyan sokára meg lehet azt majd venni ilyen 100usd körüli áron ebay-ről, az viszont már teljesen korrekt érte.

    A gép minőségérzete kiváló. Konkrétan annyira egyben van, annyira minőségi minden porcikája, hogy ilyet már rég láttam (ez mondjuk indok az árra). A játékok jópofák, bár a nagy részük látszik, hogy arra van kitalálva, hogy ha van 2-20 perced, gyorsan előkapod, játszol kicsit, aztán zsebre is vágod. Cigiről leszokni kényszercselekvésnek zseniális lehet. A kütyü gyors (nagyon), stabil, loading time gyakorlatilag nincs, bekapcsolástól számítva 10mp-en belül már játékban lehet lenni.

    Őszintén szólva én már letettem erről a cuccról, az első hírek vagy 5 éve jöttek, azt hittem, soha nem lesz belőle semmi. És bár az alapkoncepció már az első pillanatban tetszett, úgy két évig követtem, aztán elengedtem az egészet a francba. Nagyon meglepődtem, mikor a megláttam a kollega kezében. Le is támadtam szegényt azonnal. :D

    Szóval, zseniális cucc, egyszer kell egy ilyen kategória, de most 200usd az ára, annyit pedig nagyon nem ér. A felét, maximum.
    Jah, ha valaki esetleg mégis venne: a cover zseniális és gyakorlatilag kötelező, erősen ajánlott azt a csomagot venni.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák