Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Szabi® #3816 üzenetére

    Ah, igy mar ertem.
    (Troll ON) Ok, 10 ev mulva visszaterunk ra, amikor mar biztosra tudjuk; vagy az meg tul koran van egy olyan igazan zsiros, fasza piacelemzeshez? :DDD ;] (Troll OFF)

    Amugy ok, az igaz, hogy ha baj lesz vele, vagy huznak egy cyberpunkot, akkor a return/cancel meg borithatja az egyenletet, ez a resze jogos. Bar egyelore nagyon ugy nez ki, hogy nem lovik labon magukat, teljesen nyilt lesz a dolog, ugye multiboot/multiOS, nem nyirjak a tobbi aruhazat sem valami szemetseggel, stb, HW-rol mar vannak in-hand tesztek, meg ha korlatoltak is, meglepne, ha ilyen start utan akkorat bukna, mint azt Te vizionalod.

    De amugy reszletesen:
    "nem tudjuk hogyan fog működni, mennyire lesz macerás": Vannak mar tesztek, az alapjan ugyan nem tokeletes, de boven hozza a kotelezot, a sajat felulet egyszeru, fluid es jol mukodik.
    "nem tudjuk mennyien refundolnak/gondolják meg magukat": Ez a resze teljesen jogos. Bar a piaci elemzok ugyanezt mondtak a Tesla-rol is, azota is folyamatosan jovo heten megy csodbe.
    "Nem tudjuk mennyire lesz versenyképes": Ismerjuk a teljes konkurenciat, ezekbol sok mar piacon is van. Azoknal a "tesztek" (ok, inkabb ilyen hands-on preview, mint reszletes tesztek) alapjan jobb, mar a prototipusok is.
    "mennyire tud fennmarad/mennyire tudja fenntartani az érdeklődést": Ez tovabbra is egy PC, nem kell vele hosszu tavon szamolni, nem veszteseggel ertekesitik, magabol a HW eladasbol is mar penzuk van, ugy van kitalalva. Ha 2 evig huzza, mar kb tulteljesiti az elvarasokat. Aki realisan nezi, azzal szamol, hogy ha menni fog a biznisz, 1-2 evente jon az uj verzio, frissitett hw-el. Ez a resze foleg az AMD-tol fugg, meg az egyeb dolgoktol, amik a gyarthatosagot befolyasoljak (alkatresz/chiphiany/ellatasi lanc allapota/aremelkedesek,, stb).
    "Faktorszinten sem tudjuk még hasonlítani semmihez": De, tudjuk. Van mar ilyen, nem is keves, bar teny, azok eleg... Ergya probalkozasok voltak, egyik se az igazi, de meg igy is megel beloluk par ceg egesz jol.

    Szoval igen, meg elronthatja a valve, de ahhoz olyan MS szintu mesterlovesz precizitasu onlabonlovest kene elkovetniuk, hogy olyat azert ritkan sikerul komoly cegnek. Kb managert kene importalniuk MS-tol, hogy sikeruljon, naluk nagyobb rutinja ebben senkinek nincs. :D

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák