Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz Wesder #1973 üzenetére

    Mert te hc gamer szemmel nézed. A kocagémer aki eddig max mobilon játszott, annak tökéletes lesz, s az sokkal nagyobb piac.

    nyilván a dedikált konzol ott lesz a minőségibb élvezetekért, ahogy pl egy br vagy br rip is ezerszer jobb minőségben mint ugyanaz a film netflixen tömörítve, utóbbit mégis sokkal többen használják.
    s míg a netflixes tartalom, főleg a saját gyártású 99% az futószalag pár évad s max kasza de fedjünk le minden genre-t h mindenki találjon vmi magának való legalább küzepes néha mesteri címet igaz a netflixre ez igaz lesz s kb most is igaz a gamepassre.
    engem személy szerint a streamelt közepes játékok nem érdekelnek, én hajlandó vagyok költeni arra h amikor leülök játszani azt a lehető legjobb minőségben s a nekem tetsző számomra legjobb címekkel tegyem meg - s ezzel sokan vagyunk így, jelenlegi konzol tulajok. De a néha leülök vmi elé mindegy mi az s a rengeteg szabadidőm van s középjó címekkel el akarom baszni az időm gamerek (ugyanez netflixen a néha beülök vmi random sorozat elé s a binge watcher darálok minden szart ami a netflixen van) na ez a réteg hatalmas nagy tud lenni.
    s ez a két réteg tök jól meglesz egymás mellett szerintem, mert egyiknek sem valós alternatíva a másik (max egy kocagémert beránt a konzolok világába vagy egy hc gamer élete változik s koca közepes címekkel is beéri néha)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák