Új hozzászólás Aktív témák

  • Corleone33

    aktív tag

    válasz front3r #1683 üzenetére

    az is, de véleményem szerint picit nagyobb tartalom is nagy motiváció lenne. Magyar felirat esetében ott a kérdés, hogy van-e elég emberük hozzá, és persze hogy megéri-e anyagilag (megkockáztatom azt mondani, hogy sok ember jó eséllyel ingyen és bérmentve szívesen csinálna netflix sorozatokhoz feliratokat, csak ugye a minősége megkérdőjelezhető). Másrészt meg, és tudom hogy jó eséllyel papagájként fogok hangzani, de a tény az: kis ország vagyunk, kis piaccal. A Netflix nem fog beleölni pénzt olyasvalamibe, ami nem térülne meg maradéktalanul számukra.

    anno pont Gabe Newell fogalmazta meg azt, amit szerintem sok cég azóta se képes felfogni, hogy a kalózkodás elsősorban egy szolgáltatási probléma. Ameddig a virágboltos megoldás egyszerűbb, több tartalommal jár mint a legális, addig nehezen fognak sok embert fizető felhasználóvá téríteni (kulcsszó itt főleg a tartalmon van). És ilyenkor kezdek el azon morogni hogy mennyire abszurd hogy 2018-ban még mindig olyan idegen koncepció az hogy egy egy tartalom elérése ne régióhoz legyen kötve, így is bebetonozva az elavult ősrégi tartalomdisztribuciós modellt, amit már régen el kellett volna törölni és sóval behinteni a porát.

    Mmint jó, én estemben megkockáztatom azt mondani hogy a saját inhouse tartalmukkal is sok sok órát el tudok tölteni, de ettől független bosszant a szolgáltatás picit "foghíjas" jellege

    UI: sok ember van aki ígyis úgyis nem hajlandó bármiért is fizetni, és azokat nem a magyar felirat jelenléte fogja jobban motiválni ebben.

    [ Szerkesztve ]

    Előző rossz tapasztalatok miatt sajnos nem üzletelek 0km-es /0 értékeléses felhasználókkal!

Új hozzászólás Aktív témák