Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok!

    Adott egy HP Pro 3400-as rendszer, i5-2400-al, 8GB rammal és 500GB HDD-vel. A processzorba integrált videokártyát használtam eddig a pontig, majd most beszereztem egy GTX 1050 Ti 4GB-os videokártyát, hogy tudjak kicsit játszani is a gépen. A problémám az, hogy ameddig nem kerül bele a kártya, addig minden rendben van. Amikor bele teszem a kártyát a bootoló képernyőn ragad a gép hosszú-hosszú percekig, itt:
    , valamint közben folyamatosan pittyog egyet vagy 1 percenként. Sokáig itt hagyva nagy nehezen eljutottam a Windowsig, magától tovább ment, de nagyon lassú volt az egész rendszer. Végül bejutottam a Windowsba, de rossz felbontáson volt a rendszer, el volt csúszva minden. Beállítottam a FullHD felbontást és azóta is fekete kijelző, de a monitor nem megy alvóba, tehát kap valami jelet. Tovább a percenkénti pittyogás is megy megint. Mi a fene baja lehet? A videokártyának biztos, hogy nincs baja, barátomtól vettem át, működő gépből lett kiszedve.

    Előre is köszönöm a segítséget!

    Üdv.
    Dávid

    10+ éves Prémium! tagság, 1400+ pozitív és 0 negatív értékelés. Megbízható, rugalmas, precíz, gyors, aktív és csalódásmentes üzletfél! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Új hozzászólás Aktív témák