Új hozzászólás Aktív témák

  • Ry0K3N

    senior tag

    Sziasztok.
    Először is bocs de nem találtam (azt a) olyan topicot ahova írhatnám a problémámat. Ezért remélem itt is kapok némi segítséget.
    A konfig: Abit K8N alaplap AMD 3000+ proci egy 40-es winyó 512 mbddr400 és egy GeForce MX440 videókari.
    Használan vettem ezt a gépet és egy régi fekvőházas P450-es házba volt belegyömöszölve egy 230-as táppal együtt. Most egy új házban van egy 300-as táppal.
    A problémám egyedül ezzel az hogy némely játéknál egyszerüen csinál egy windows szerint súlyos rendszerhibát. A Ground Conrol 2 esetében a menü betöltése előtt újraindítja a gépet. A Heroes 5-nél a játék betöltődese után közvetlenül kidob az asztalra és adja hibaüzenetet. Régebbi játékoknál semmi baja az egésznek. pl: KotOR2, WarCraft 3 amik driectX 7-8-at használ. Ha jól tudom mind a Heroes 5 és a GC2 is driectX9-es. A gépen a driver mind a directx frissítve van és a legújabb. A rendszer Windows XP SP1. Videókártya drivert is próbáltam másikkal de a hiba maradt.
    Még annyit tudok segíteni hogy a hibaüzenetet be copypaste-ezem mert halvány fogalmam sincs hogy milyen jellegű a hiba. Miért csinálja? Mind a GC2 és a Heroes 5-nek is el kell mennie egy MX440-en.

    "Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."

Új hozzászólás Aktív témák