Új hozzászólás Aktív témák

  • Epimenides

    csendes tag

    válasz diegho #3427 üzenetére

    Már ne haragudj, de ekkora baromságot hogy írhatsz,hogy Jordan-nél jobb lehetett volna.....
    Carmelo nem ugrik úgy , akkorát és hogy finoman fogalmazzak mozgáskultúrája , kb. Jordan árnyékát se közelíti meg, nem dobott 21 pontos átlag felett 10éven át,nem volt 50% felett a mezőnyátlaga,passzátlaga kb 3, gyorsasága ...
    Szerintem ma lehetne Anthony a liga legjobbja, de már sztem nem lesz az soha.
    Artistic Impression , Hangtime, Style, (akkor és úgy tört be ,ahogy akart és miyen gyönyörűen tette) ez Jordannél megvolt, ez pedig sem Carmelonak, sem LeBronnak sincs meg.
    Mindenki erőből játszik ma , szerintem rosszat tett a kosárlabdának.
    Ami mondjuk Jordannek helyből ment vagy egy lépésből(felgyorsulni, elugrani,lendületbe jönni) az megy Jamesnek mondjuk 5-6 lépésből ennyi a különbség.
    Ráadásul a szabályok megváltoztak , ami konkrétan azt jelenti, hogy nem lehet hozzáérni a labdát vezető játékoshoz, Jordant meg ütötték-vágták.
    A mai játékosok, nagyobbak, erősebbek, izmosabbak, de látva a régi nagyokat Dr.J.. Elgin Baylor, George Gervin, ők valahogy még többet tettek bele a játékba, volt szívük.. ma csak a pénz számít és az egyéni stílus nagyon korlátozott, üres, kies, szinte nincs is.
    Alig találni egyéni megoldásokat, ami szemet gyönyörködtet.
    A mozgásuk is sokkal-sokkal szegényebb , darabosabb. sztem.

    [ Szerkesztve ]

    "Amit most mondok hazugság." Ha Epimenidész hazudott, akkor állítása hamis, és nem hazudott. Ha Epimenidész nem hazudott, akkor állítása igaz, és hazudott. A matematika örök, az emberek meghalnak

Új hozzászólás Aktív témák