Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz Z_A_P #3438 üzenetére

    A projekt megvalósítása akkor tekinthető befejezettnek, ha a projekt fizikailag és pénzügyileg is befejezett, valamint a Kedvezményezettnek valamennyi támogatott tevékenysége befejezését igazoló és alátámasztó kifizetési kérelmét a Támogató jóváhagyta és a támogatás kifizetése megtörtént.
    A projekt akkor tekinthető lezártnak, ha a szerződésben a pénzügyi befejezést követő időszakra nézve a Kedvezményezett további kötelezettséget nem vállalt és az előző bekezdésben foglalt feltételek teljesültek.
    Fentiek értelmében a fenntartási időszak kezdete az utolsó támogatási részösszeg átutalás teljesítésének a napja.

    Ez vonatkozna a 3 évre, amit már nem lelek az aktuális kiírásban, régen ez volt: "A támogatásból megvalósuló beruházás fenntartását a pályázatban megjelölt címen 2026. december 31-ig, de minimum 3 évig köteles a Kedvezményezett biztosítani."

    Közben fölötte már csak ezt írják:

    A támogatásból megvalósuló beruházás fenntartását a pályázatban megjelölt címen 2026. december 31-ig köteles a Kedvezményezett biztosítani.

    Gondolom sikerült annyira összevissza módosítgatni, hogy mást ír az eleje, mint a vége, és amire a vége hivatkozik, az meg már nincs benne az elejében :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák