Új hozzászólás Aktív témák

  • Hadeska22

    aktív tag

    válasz Richard! #9167 üzenetére

    Szia!

    Ízlések és pofonok, szerintem ezek a moddingok nem esztétikusak, na meg én pl. direkt olyan videókártyát is próbálok venni ami kinézetre is tetszik. Egy ilyen változtatás pont azt a részét rontaná el :). Most MSI Suprim Kártyám van és nem adnám fel azt a design-t semmiért, nagyon eltalálták. Biztos ami biztos berendeltem egy spare heatsink + fan kombót, elnézve a mostani RTX 40 series és Radeon 7000 series felhozatalát majd csak következő generációban váltok addig meg nem gond ha van extra hozzávaló :D .

    A temperature dropoz viszont gratula, hihetetlen, hogy némi jobb hűtés mire képes. Hogy oldottad meg, hogy a gyári hűtőbordán megmaradjanak a ventilátorok?

    Gigabyte eladásokban lehet nem rossz, viszont amit lehet hallani RMA, általános customer support részen - na meg személyes tapasztalatból, inkább tűnik B kategóriás brandnek mint A-nak. MSI-al volt dolgom alaplappal kapcsolatban és habár nem érzem nagyon profinak őket (kommunikációban semmiképp), de megcsinálták amit kellett. Ugyanez EVGA és Zotac-kal. Legelső kártyám egy Gigabyte (valamilyen közép-felső) GTX-1660S volt és az is úgy süvített mint ha nem lenne holnap minimális terhelés alatt is. Azt egy MSI 1660S Gaming X-re cseréltem ugyanazért az összegért és a különbség mind build quality-ben, mint fan quality-ben és általános érzetre hatalmas volt. Amikor a harmincas széria kijött akkor ismerősöm áthozta az Ő Aorus 3080-as kártyáját és Ő is elképedve értékelte, hogy nem ugyanaz a minőség. Nem mondom azt, hogy a gigabyte csak rossz cucokat csinál, mert nem, de részemről soha nem fogok az Ő cuccaik közül vásárolni :).

    [ Szerkesztve ]

    B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)

Új hozzászólás Aktív témák