Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Nos ha valaki érdekel, nekem így állt össze a (kezdő/budget) + (könnyű/kicsi) bike/backpacking cucc (egy személyre):
- sátor: Naturehike Cloud Up 2 (20D, sötétzöld - gondolkodtam az extra könnyű 15D-n de az már jóval drágább, sérülékenyebb és nem annyira vízálló) -> 180EUR
- Matrac: Decathlon MT500 air S, 120 x 52 -> 40EUR, ez ha nem jön be vagy valami hidegebb időre alkalmas cucc kell akkor később cserélem egy Big Agnes Rapide SL-re(~170EUR)
- Hálózsák: Naturehike UL 800FP Long , ez valójában nem hálózsák hanem "quilt", takaróvá szétszedhető, 6-8 fokig ajánlott. -> 120EUR
- Párna: Itt kicsit átmentem "luxus" megoldásba: Nemo Fillo Elite, ezt már próbáltam is, baromi jó -> 50EURBringás táskákból a tipikus budget verzió mellett döntöttem: Topeak backloader M 10l+midloader M 4,5l+frontloader -> 130EUR
Viszont a próbakör várat magára, mert a táskákat csak tegnap adták postára... A sátor így "szárazon" elég jónak tűnik, a matrac elsőre nem győzött meg, a takaró is jóféle.
Két főre a sátor amúgy kicsi, arra inkább az Opalus 2-t ajánlanám, ha majd újra lehet kapni... az sem sokkal nehezebb, és 2 főre bőven kényelmes, még egy kutya is elfér az előtérben ha az szempont.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest