Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz Statikus #131208 üzenetére
Ok, ezt mind tudtam eddig is. Csak épp az eredeti kérdésre még mindig nem tudjuk a választ: ha eddig minden évben sikeres volt az adategyeztetésem, és csak és kizárólag a személyim cserélődött le közben, akkor miért nem volt sikeres utána? És nem írtam el semmit, egészen biztosan.
És miért járt így a fiam, szintén személyi cserével, szintén sikertelen, majd minden adat módosítása nélkül a jogsija beadásával mégis sikeres lett? Tehát az esetem nem egyedi.
Lehet nem voltam egyértelmű: Hónapokkal a személyi csere után, sikertelen lett az adategyeztetés, mert nem fogadta el az új személyit. Azért küldtem csak be a személyit a T-nek, mert nem volt jobb öteletem Én is úgy tudom, hogy a BM adatbázisában ellenőrzik az iratokat, na de akkor mi a retkes fenéért nem fogadta el az új személyimet??? Vagy évente csak 1x tükrözik az adatbázist?Vagy a BM iratellenőrző szoftverét is a Krétások írták? Mert akkor minden világos
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest