Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #55060 üzenetére
Mert nem
pc0000001478xxxxxxxhanem pc0000001487xxxxxxx a kód. -
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #44768 üzenetére
Tudja valaki hogyan lehet lemondani azt hogy a 1756 számról ne küldjenek állandóan SMS-t az ötös lottóról? Minden hónapban küldenek, holott soha nem volt Mobil Lottó használva az adott számmal...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Megőrjítenek már egy másik topikban...
Szerintetek, ha egy adott előfizetés önmagában nem LTE képes, akkor a Net Plusz Arany és Platina bővítő LTE képessé teszi?
Szerintem igen, csak nem változik a sebesség. A kolléga váltig állítgatja, hogy márpedig nem lesz LTE képes az előfizetés... -
MODERÁTOR
válasz s3nsitivity #56272 üzenetére
Csak éppen félre akartad vezetni a kollégát..
-
MODERÁTOR
Kezd elgurulni a gyógyszer a webshop szerkesztőknél. Most kaptam egy SMS-t és egy emailt egy sikeres egyenlegfeltöltésről, ami 2014 november 23 történt (!). Nooormális?
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Páromnak most írtak, hogy le fog járni a Like díjcsomagja és be kell menni bemutatni a diákot, hogy meghosszabbíthassák. Az a kérdésem, hogy maradhat a sima Like-ban ugye? Mert azt nem szüntették meg mint a Like 50-et, csak simán lezárták. (Még csak az első 2 év telt le, szóval még egyszer lehet hosszabbítani elvileg.) -
MODERÁTOR
Ez érdekes.. Több lett kicsivel a számlám mint szokott ~550 Ft-tal kb, nem igazán értettem hogy miért. Most megnéztem a számlát, és azt írja, hogy 13 perc kék szám hívása lett kiszámlázva. Mivel elektronikus a számla, van hozzá kérve részletes híváslista is, amiből kiderül, hogy a posta 06-40-46-46-46 számát vették ők kék számnak, holott a posta honlapján azt írják, hogy helyi tarifával hívható ez a szám. Ilyenkor mi a helyzet? Benéztem, vagy próbáljak meg valami számlareklamációt?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Köszi mindenkinek! Azt tudtam, hogy a kék szám alapjában véve a havidíjon felül számlázódik, csak az kavart meg, hogy a posta honlapján ki van írva, hogy helyi tarifával hívható... Elég félrevezető.
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz RaZroX #58828 üzenetére
Nem kell hozzá.
Keresd meg azt az e-mailt, amiben visszaigazolták a megrendelést és abban lesz egy olyan link, hogy "Rendelése állapotát nyomon követheti honlapunkon ". Arra kattints rá, és ott lesz oldalt egy dokumentumok fül, ahonnan letöltheted a rendeléshez kapcsolódó doksikat. -
MODERÁTOR
Én is MoveXS csomagban vagyok (igaz hűség nélkül), felhívtam most a 1430-at, és gond nélkül megadták az 1000 Ft havidíjkedvezményt 1 évre.
-
MODERÁTOR
válasz vwpolopg #61194 üzenetére
Nekem is sikerült, köszi az ötletet. Durva, mert pl az edigitalban 19k-ért osztogatják... Páromnak is vettem egyet gyorsan. Érdekes, mert ha még hűségpontokat is be akartam váltani, akkor már nem működött, hibát írt, de nélküle oké volt. Nem szabad telhetetlennek lenni, 990 is jó ár érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest